11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, January 16, 2010

cik kasut tumit tinggi


perghhh!!!hari ni aku keluar dengan tyqa kiteowg jumpa kawan lama..
kawan kecik2,kawan main masak2 sesama,main mak2 dengan aku dulu2..
rindu gila kat dia..tapi bila dah jumpa gila bosan.
maaf sebab saya jujur..
ntah la..seyies tyqa pon seangkatan gan aq,dia rasa mmg buhsan gila..
semua dah berubah..huu
aku mula2 agak excited last2 aku rasa macam nak blah cepat2..
and last2 kami bawa haluan masing2...
dan duit aku pun melayang..hari ni aku beli handbag baru lagi..ayoyoo~
aku ngadu kat tyqa..
aku tak de duit tapi aku nak beli jugak handbag 2..
padahal duit aku tu aku nak beli cik kasut tumit tinggi..
dan last2 aku beli juga handbag tu..tapi kenapa perlu guna duit aku?..sob3~
mungkin sebab aku yang nak beli..hee ;) ngokngek tol!!
so amacam gan cik kasut tumit tinggi aku?..huu aku tak jadi beli...!!!
arghhh!!aku ni memang shopaholic yang tegar walaupun tak larh nazak sangat..hee
siapa ada tips tok kawal hobi saya yang suka membeli dan memblah nieh?...huhuu

mOod: masih buhsan. tapi tetap boleh ketawa dengan tyqa..:)
Blogger Templates

2 comments:

hans said...

hahahaha
yg aku tahu la melalui pemerhatian aku pada member2 pompuan aku
kalau wanita nih dia tgok satu barang dan dia mengidam benda tu
mesti dia kena beli
kalau tidak tidur tak lena atau tak senang duduk

akiN aMar said...

hahaa..thu xper..
saploh markah tok hans..
tp aq xdela smpai xlena tido..
cume terkilan xbeli..hehee;)