Skip to main content

Posts

Featured

Akin ke Pulau Boracay, Filipina

Assalamualaikum.
*tak jawab dosa, kalau jawab sayang!
Hi semuaorang!!

Lamanya tak updated blog. Banyak tempat nak share tapi tak ter share. Dari pergi mabul sampai la dah beranak pinak cucu cicit lamanya.hee over! Hmm kita nak mula dari mana ye? Nak akin share trip yang mana ni? Boracay, Philipine boleh? Trip last minute aci redah.


Plan utama nak ke Bangkok oleh kerana teringin nak tawan Khao Yai, sebab nak tawan hati awak asyik tak lepas. cia cia ciaaa eh. hehee Harga tiket flight pun agak mahal dan kekurangan masa, kami decide untuk tukar ke Mersing pula dan seorang Rubiah pun ketika itu baru renew pasport jadi mengelakkan tak lepas ke luar negara kita ke dalam negara je la, tapi akhir sekali ke Boracay juga kite tanpa sengaja. Berbulan plan nak bercuti, akhirnya 2 minggu before pergi jugak yang baru decide nak kemana dan beli tiket. Seminggu before pergi baru booking hotel dan usha tempat menarik. Perangai sangat.

Sejujurnya Boracay tak pernah ada dalam senarai, tapi ceritanya seo…

Latest Posts

Kita belajar sama-sama

AKIN KE PENANG