11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, March 17, 2010

gadis mOtor berkuasa tinggi..


firstly..,
hebat tak aku?...
pergh!!!!!!!!
gila hebat pOsing..hahahaakx
mOtor ini agak berat..kerna saya ringan..hee
dah la pinjam mOtor orang aku nie..
xsedOr diri..hehehee
(abah,saya pinjam mOtor abah jap..;)

secondly..,
apa yang korang nampak dalam gambar ni?..
lelaki?..ofcoz!
gurlz?..nOpe!

kemusykilan aku ialah...
kenapa kebanyakkan lelaki2 separuh abad yg aku nampak selalu nya naik mOtor2 macam ni ek????
musykil2~
that why aku cakap gan abah..
aku tak pandang orang2 yang bawak motor besar..
tak kisah la walau hebat mana..
cOz..disebalik kehebatan helmetnya..
hahahaa lorh..pakcik2 rupanya..
indah khabar dari rupa...kuang3~

wat mOod i hilang nyah..hee

gila smart kan motor2 nieh!!
ye..mmg smart!!..
cantik tertarik,kau memang SMART!!hee;)

notahati: hahaa nie la hObi baru bapak aku..
(baru tak baru...dari tahun lepas2 gak la)
menunggang mOtor berkuasa tinggi..
hahaa sampai kekadang pergi masjid pun abah bawak mOtor nie..
akibat xada motor lain kat umah..hee;d
abah memang rOck la..ahahaakx

abah buat la apa yang abah boleh buat selagi termampu..
aku paham..muda2 tak ada masa tuk semua tu..
coz kerja!kerja!!kerja!!!..
tapi...dunia2 juga..akhirat tak lupa ye..=)

nOtahati: tapi sekarang abah kena naik mOtor biasa..
cOz aku sudah mula pergi kerja dengan abah..
...aku dah warning awal2,naik mOtor biase saje!!hee
(nasib ada mOtor extra kat umah..;)
Blogger Templates

3 comments:

farhana said...

ur dad...rock ya =)

Girl Talk said...

mmg rawk ar ayah akin.. =)

efa said...

ehh ekin..
bia la abah ko nak nek moto besar pon..hee~