warung buku meriah bEb!!!

MInggu nie..tanggal 27 Mac 10(Sabtu)
aku ke bOok fair,di PWTC..
aku keluar dengan cinta hati aku..(semua pon cinta hati aku..hee;)
sape ye????~..jeng3

tadaaaa~~~~
NUR AFIFAH anak En. Basri la...
hee~ dia merangkap dak kelas aku..
ex-housemate aku..
ex-roOmate aku..
siyes.WINDU kau dOwl!!!

dia ni memang gila nOvel..
agak gila gak la kitaOrang shOpping buku..
dalam RM115++ gak la habis..
huu efa.kau memang dasyat...
hantu nOvel tOl!!..hee;)

aku plak..beli kOmik je..hee
tu pon 2 buah je aku sebat..
kegilaan aku sekarang..
karya kaOru(camne ek eja?..hentam la labu~hee;)
sekarang tengah hangat cerita..MAID MAIDEN.
memang aku beli la kan.yeah!!
cerita ni memang aku follow dari dalam gempak lagi kOwt kan..hee;)

warung buku yang memang penuh gan orang...
GEMPAK STARZ larh pe lagi kan..
memang sOsak dOwl..
terpaksa aku redah gak demi mendapat kan kesukaan aku..
heheheheee;)

sebelum tu,
pakcik warung nOvel tolong tangkap gambar jap..hee
kenang-kenangan la katekan..ngee~;)

ini dia last2 kitaorang bawak pulang..
berbeg2 gitu..hee
lame tak shOpping buku!!!
slalo baju++ je kan..hee;)
..and yang tetibe kat cnie rase cam buku ujang famOus lak..
cOz kitaorang jalan je..orang tanye beli ujang kat ne??
ayOyoo..tak sangka lak..hee;)

lastly, befOre balik..kami lepaskan kerinduan..
snap2 pict..hee
MISH u DAMN much efa!!!!!!
tetibe rase rindu kat wiet lak..;)

windu ko gak WIET!!!!;)
kawan se-lesbO aku..hehee

nOtahati: benda yang paling aku tak suka..bau-bauan yang wangi(lawannya)..huu xleh tahan beb~~heee;)
Blogger Templates

Comments

waahhhh bestnya dapat pegy book fair.
sy kirim kat kawan je, tak dapat turun pwtc.
huuu~~
akiN aMar said…
wiet: hee tq2..malu la plak..hee;)

syarifah: owh.yeke dear?..nape xg?..
xpe2 next year insyaAllah ada lg..;)

Popular Posts