11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Friday, June 25, 2010

bile budak cumill bersuara..


alolorh..tomey xhaku???
tentt~~hahahaaa
dah macam makcik2 nak pergi pasOr je tgk kan..hehee
-->time nie gah berkemas nie..sy mahu pulang ke pangkal jalan..;d

hurm,xde benda nak stOry sangat..
padahal giler banyak..
cuma aku nak bagi tahu..
yang aku bakal kembali ke sekolah balik..yea!!!
-->sile jgn tnye aq fOrm bape??!!..tentt~
aq jua bukan seorang guru...jd siapakah aku?..hehee

nOpe la..nak masuk belajar utk sem 5..
->Politeknik Shah Alam...setelah 6bulan praktikal...
banyak gak benda baru aku belajar..
ade suka ade duka..
biase la tu kan..
pengalaman mengajar kite erti hidup sebenar...

dalam tempoh 6bulan yg singkat nie pown..
mcm2 benda dah berlaku..
ada yg wat aku happy,ade yg wat aku syahdu..
but nOw aku gah excited nak msk blaja blk nie..
kalau boleh aku nak sibuk kan diri dengan mcm2 aktiviti..
tanpa perlu memikirkan benda yg leh wat aku serabut..

windu gan member2 shenget aku..
tapi leh ker aku meneruskan semua ini??
harap2 julai nie..permulaan yang baik untuk aku..Amin.
kawan2...dOakan saya yer...
akin,AJA2!!FiGHTiNG!!!!!!!
^_^

nOtahati: dikesempatan nie nak ucap...

1.Selamat Hari Ibu, MAK..LOVE MAK KETAT2!!!!

2.Selamat Hari Bapa, ABAH....EKIN SAYANG ABAH SAMPAI BILA2!!!

3. Tahniah, ABAH!!!!finally sudah tamat belajar kat UM. ekin bile lg abis ntah la..(lg setahun je..hee;)

3. Selamat Hari TUA, CIK TECHIK gan kak ZIRA ZIEJOERA...;)

<-sume nie bulan lepas nie patut aku wish sebenarnyer..heheee~akin shenget!!;p->

Blogger Templates

3 comments:

Pinky Pixie said...

hye,

kmbali ke zaman blaja yang penuh dgn asgmnt n exam2.. hehe

pssst: gud luck. =)

sinagarimba said...

salam akinawar,
salam ziarah.
dah add link awak. jangan lupa add link saya yer.
tq.

akiN aMar said...

pinky: olla..thu xper..heheee
nway tq darling..;)

sinagarimba: Salam..olrait..dh add dh link kamO kat ruang dot blogspot..hee;)