11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, January 17, 2011

Chinese Look~

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera..
Araseyo~

hurm,tak tahu nak tulis apa...hehe
tapi kan nak tulis jugak..
tapi kan kan kan...
nak tulis apa ni?...

hah.minggu ni kan...
bersempena dengan hari AHAD.
aku dengan jayanya...
terbangkan diri ke korean..
sila percaya!!! nak bukti?!..
hah.tengok ini sendiri..
bunga sakura..sangat sweet~
ok tipu!!..
ini midValley..hehee^_^
berjalan-jalan tanpa halatuju...
mencari bintang...eh,buah hati...
eh,..cari apa ntah..ngee~;D
yup.sorang-sorang je aku...
kesian kan?..sila la kesian k..hee^^
tengok ini cerita..
bagi aku ok la....best!
boleh buat aku terkezut-tekezut jugak la kan..hee;)
tapi aku tak jerit ye..
kena la cover macho sikit kan..hehee;p
(ini anak naga..kui3~;)
ok..lepas tu..
berjalan-jalan tanpa arah melintang ataupun lurus..

sempena Chinese New Year nie...
banyak je kot store2 yang jual kuih bulan and apa-apa entah la..
so aku ambik kesempatan la berjalan-jalan mengusha apa yang patut..
sambil-sambil cuci mata kan..
mana tahu jumpa jodoh ke kan..hehehe^^ (gatal!)

sile jangan tanya aku..
best tak kalau jalan sorang-sorang..
sebab tak tahu nak cakap ape~...hee
ok..time to photoshOt...
(mcm kena pakse tangkap gambar je kan aku ni;)
hari ni keluar...pakai tersangatlah simpe je kot.
simple ke?..firstime keluar pakai kain ni..
jangan main-main..percubaan pertama..hee
rase macam comel je kot pakai kain..
(ok.macam nak termuntah je kan..hee;)
tapi kain tu dah lama kot..
sejak sekolah lagi punya kain tu..
mak beli tapi tak pakai-pakai sampai sekarang...
walaweyh..giler la kan!kan..hee;D
-->T-shirt merah biase
-->Cardigan hitam
-->kain hitam kembang menawan
-->kasut sarung yang cumill(my favourite kot!;)
-->beg merah itu menyala
-->shawl manik2

ok..ini sangat nice...
kerusi kat sebelah tu masih kosong ye..
sila-sila la isi...hee^^
Yup.saya tunggu putera raja saya..hee
(ops.terberangan pulak!;)

paling suka gambar ni..
i siap buat frame lagi tau u'll..
jangan main2 tau..hee^^
to si gedix my photographer...
thank you ya...
lain kali bawak kamera besar-besar..
baru boleh photoshoOt betul-betul k..
insyaAllah...kalau ada rezeki kan...
mana tahu boleh asah bakat u sekali kan...
dah la sangat susah mahu jumpa si gedix ni kan dah...
almaklum orang busy...aish.hee^^
atas permintaan peribadi..
tak dapat nak show muka si gedix sorang ni...
u..walaupun u senyum..
walaupun u gelak..
walaupun u tayang gigi selebar-lebarnya..
walau apa pun..i nampak ketabahan dalam diri u..
tabik spring la kan..tOink3!~^^
tadaaa~
Yup.inilah dia kasut cumill saya..
ye..macam kasut ballet je kan..hehe
sempena nak Chinese New Year ni..
i pakai la kasut ala-ala chinese dolu-dolu ni..hee;D
to si gedix...semoga kita berjumpa di lain hari dan waktu..
kahwin jangan lupa jemput ok..hee;d
u tu kan dah tua..ngee~
that why la kan i terpaksa dan memaksa diri..
dengan berhempas pulasnya cari pakaian..
3hari 3malam berfikir tau..
untuk pakai apa supaya nampak matured..
(ok!aku sangat over disitu~..hee;)
tak ada la nanti orang cakap..
"jalan dengan adik ke kan?"..tent~hehehe
sorry..gurau je..^_^
nOtahati : aku banyak belajar dari pengalaman hidup orang lain..rasa sangat-sangat bersyukur kot dengan apa yang aku ada sekarang..Alhamdulillah...:) apa pun yang terjadi hidup mesti diteruskan..kan..kan..chill ^^
Yang ikhlas,

Blogger Templates

5 comments:

Wan Fakhrul Rin said...

Heheheee... kantoi sude.. dating ek? kalau dalam hall smlm dgr bising2 gelak2, grup kami la tu.. sori la ye.. spoil mud seram.. hehehe

ada mokhtar said...

comelnye kasut.... =)

akiN aMar said...

fakhrul: hehehee no comment..xde la dating sgt..jejln tgk wyng je..hee;d
eh.ade yg bising2 ker?..hehe khusyuk sgt tgk smpai xpasan lak.hehee;D
it's ok la...^^

ada mokhtar: tq ada...^^

kamarukom said...

owh..anda sgt comel! keep it up brfesyen tp jgn trlampau ye hahak ;)

akiN aMar said...

ke : hee tq ya!yup..tq mengigatkan..^^