Hadeq Kadiak~

siyes.aku start penat..
penat..ntah la..
penat gan ape ntah~..huhuu



hurm,semua same jer!!!...
ntah.ntah.ntah...
tapi permulaan tahun yang agak baik gak la...
walaupun ade beberapa yang tidak menyenangkan aq..huu


yang bestnyer...
saya menambah sorang lagi hadeq tahun nie..
Yea!!!
sape yer?...jeng3~

Perghh!!giler la kan gambar mak ckp ko nyah...(ape yg giler ntah!)ngee;D
cair mak cakap kau klu gadis2 kat luar tengok nie..
bleh menangis..ok!aq sgt over kowt..
hahaha otak sudah mereng..



hahaaa sajer jer nak tempek muke ko hadeq kadiak...
lame kowt xcapapkan muke ko kat sini..heheheee
hah.hambek ko sebijik..hee
sape nak borang byk kosong...
tapi kena tahan la makan madu...
xsanggup mak nyah...walupun dapat payung emas..hua3~;p

kadiak!kau ader kembar kowt!...
tapi budak nie more2 juta2 kali tinggi lagi cumilll kowt..hehehee
(OK!DAH START GATAL~ngHEE..)
tapi budak sem 1 lorh...hee

pape pown Aja2!!Fighting!!!!...
kite same2 fighting tuk 4flat kadiak...
klu aq xdapat 4flat..
ko banje aq k?!..ngee~harapan la kan...hee;p

ok la..pale dah mereng..sebut aq terus merepek..
baik aq tido ..k duduuu^_^

nOtahati: lame xblogskodeng...windu nak blogskodeng..ngee~nanti biler free yg banyak aq skodeng blog2 korang yer..tq 4 reading!!^_^
Blogger Templates










Comments

shahjiehan said…
AMBOI..PNTG NMPK BUDAK BARU~ hehehe..SJ mai berkenal2 lan..
akiN aMar said…
shaHJIEHAn: hehehee skali skala xde koje..hehehe;)
akiN aMar said…
slamat berkenalan SJ^^

Popular Posts