Lu KENA beB!!!!~

muahahahaaaa~
daripada tajuk kat atas pun korang dah tahu kan apa story aku...
hehee agak lama kot aku tak buat nakal..
kali ni misi mengenakan cik Model saya...
Cik Wiwit!!!!!
misi mengenakan setelah terkena..
alkisah...
konon2nya..ada orang kacau nombor Sellah Cantek!..
lepas tu suruh cik Wiwit angkatkan dan tanya siapa...
Bila orang tak dikenali berbicara:
Tut.tut~tut.tut~Tut.tut~
hello.hello..siapa ni?!!
hello..nak cakap dengan siapa?!.
aku dengar kau kacau awek aku...
betul ke?!
kau budak mana?!..
aku tak puas hati dengan kau!!..
kau tunggu!!...
kau nak kena bunuh ke?!..
kau tunggu..!
kau budak mana?!..
kau nak kena bunuh?!..
agak-agak la kau nak kacau awek aku!..
aku tumbuk kau kunk!
~talian mati~
(dari awal sampai akhir cakap nak marah je kot!!!)
kata-kata balas dari cik Wiwit :
hello.kau sapa?..mana ada kacau awek kau!
apa kau ni nak bunuh2!aku report polis!!
aku ade nombor kau!
aku bagi dekat polis...
aku report polis!!!
nak bunuh orang plak!!!
bla.bla.blaa....!!!!!!
ok..aku lari terus masuk bilik..
sebab dah tak tahan gelak..
budak satu rumah semua dah cuak..
si Sellah Cantek..
memang dah tergolek2 gelak dalam bilik...
aku memang tak tahan kot..
last2 semua gelak golek-golek..
wiwit!!kau memang rOck!!!!!
mak suka nyah...
habis di sOundnya...
padahal...itu adalah rakaman suara semata!!!
hahahahaa giler kelakar..
gelak golek2 la kan aku cakap..
ini kisah nakal aku dengan Sellah kenakan wiwit...
(gambar:cik Wowot & cik Akin)
kisah nakal Sellah kenakan aku tak kira lak kan..
tapi aku cool beb...
nie aku jawab..:
Assalamualaikum...
hello..hello...
hah?..ni siapa ye?..
hah..ni siapa?...
oh...saya bukan lesbo...
ini nombor gurlz..
sorry salah nombor kot...
hah?...sorry salah nombor..
bye. Assalamualaikum..
cepat2.aku matikan telefon..hee
tp still tak perasan dipermainkan...
alih2...wa kena beb!!!hehee
kuwang asam punya sellah..
ambik dua tiga bijik bantal aku paling kat dia!!;p dush3!!~
nasib aku memang coOl...
padahal cuak tak ada angin tak ada ribut ada orang sOund aku..
tapi buat rilex jer la kan..control macho...ngeh3~
POYO sudah!!;p
nOtahati: sorry ye wiwit...saya tahu sangat tidak baik kenakan orang...
tak sengaja...lama tak buat kerja nakal..heheee^_^
tapi terasa cam diri sangat jahat kot kenakan orang...
adik2..sila jangan tiru aksi saya yer..hee;D
Blogger Templates

Comments

black paper said…
oh,,kat sunway pon bes !
;D

tapi kcik la,,
cik.shabah said…
har3 !sengal mak limah betol la korang ni ;p
akiN aMar said…
aziz: hee yup...
mst kat sane lg best kan..^^

cik shabah: hehehheee skali skala..ngeh3~:D

honey:hahhaaa bkn kejam..guraw manje namenyer tu haney..hehhee;)
akiN aMar said…
aziz: hee yup...
mst kat sane lg best kan..^^

cik shabah: hehehheee skali skala..ngeh3~:D

honey:hahhaaa bkn kejam..guraw manje namenyer tu haney..hehhee;)

Popular Posts