Rase rindu yang Xberapa nak tinggi&Xberapa nak besar..

huhuu tetiba rase rindu..
RINDU tu ape yer?..
Macam bila kita rindu nak makan aiskrim ker?..
eh,ade ke orang rindu nak makan aiskrim?..hehee;d
hurm,rindu yang melampau!ok..xde la melampau sgt..hee

Aq rindu...aq rindu nak gaduh gan sorang bdk nie..
yang xberapa nak tinggi dan xberapa nak besar...
windu nak usha kau kat kafe petang2..hee
(nak tgk ko blushing kena bahan..hua3~;)

windu nak gaduh2..nak merepek-repek gan kau...
paling penting...windu nak majok gan ko!!!!
anak mokhtar!!!!...
hahahaaa kelakar je kowt...
majok sbb benda sekecik hama...
mcm xde function jer majok..hee(aq saje gedix!!;)
eleh..aku tahu kau rindu aku gak kan?!~..tentt~
sbb kau cari2 aku kat kafe dah xjumpa2 dah kan..ngee
siyes kowt aku duk luar..
sebab kau duk dalam(asrama..)!!!
buhsan..arie2 ngadap muke ko..he;p
so malas nak duk dalam...
(nie leh jadi reason sbb aq duk luar ke ek?..nope la..ngee;)

teringin nak nyanyi lagu ikan kekek mak iloi2..
ikan gelama mak ilai2~...
pastu nak gelak kekekek!!!hahaha
Kekek kau la kan!;p hahahaa
(mesti kau cakap aq merepek kan!k fine..mmg merepek!;p)
suke atie la kan..ade..ade kau kesah?..hahaha;p

tp skunk ko mmg makin gedik kan...
byk sgt perah santan....
bajet hero2 si gadis2...hahaa
yela2...nak sainnnnnnnnnn~~hahaha;p

yelakan,...ko kan skunk hero si gadis2 bdk2 junior...
eh,silap,..bdk damai.(ok.junior jugak!..hee;)
auww~meletops kau nyah..
perghh!!jgn nak perasan sgt la...
klu dorang tahu perangai ko...gerenti kena reject..
almaklum ofcoz xsanggup kowt nak telan madu byk2!!
walaupun dapat payung emas..xsanggup mak nyah..hua3~;p
ok.mereng aq dah sampai...

Semoga Tahun 2011 nie..
akan lebih baik untuk kita yer...
weyh,doakan kejayaan aq yer!!!
mane tahu doa kau antara yang dimakbulkan Allah..^_^'
Aja2!!Fighting!!!utk last sem..
semoga kau dapat capai cita2 kau...
(jap..nak bayangkan camne la klu ko jadi pensyarah..)
bhahahakx~siyes kelakar..
silap2 arie bulan..bile ko msk klas sbg pensyarah..
xde orang heran kat ko..(sbb dorang ingat ko student gak..hee;)
kelakar2!!!~ so makan banyak2 kasi besar sikit yer..
eh.sorry2..tergurau kasar lak..hee;D

nOtahati : kenapa kau cakap bila dah habis belajar tak contact dah punyer??!!~...friendship forever la kan..^_^ nak kawin nanti jemput aq yer..i wish, ko kahwin dulu dari aq!...jemput aq yer..ko xjemput..aku pancung pale ko..hehee;D FRIEND FOREVER n EVER k!!:) kalau ada jodoh xkemana kan...tentt~(ckp sambil angkat2 kening...hee;) gatal je aq nie!!ahahahaaaxz hah.blushing la 2..hua3~ saje suke je sakat kau!mesti kau tercabar kan..bhahahakx jangan nak gadis sangat la nak malu2...hee ^_^ GOOD LUCK!!!

*anyway Thanx sometimes kejutkan aku study time exam sem lepas..ngee~ tp 2la kan..kau lagi hebat dari aku...camne nak hebat cam ko yer???~hurm,but i try my best! xde rezeki mungkin...yup.never ever give up kan!..aku selalu lupa dengan apa yang aku cakap sendiri..Yup!kita same2 capai cita2 kte k!!!...nanti jangan lupe singgah kedai aku yer..makan roti free ngee~:D ops.berangan sudah~..hee^_^''
Blogger Templates

Comments

cerita dah menarik, tapi banyak sgt gune short form..
kalo boleh jangan guna langsung short form..
baru nampak kemas..

dan, gunakan perenggan/paragraph..
akiN aMar said…
muez: owh..yeke?..
olrait..tq ya..^^

Popular Posts