11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, February 12, 2011

The-Moment-To-Remember

Finally, keluar berdua gak dengan dia...
Yea!!!(sambil lompat-lompat riang~;)
berjalan-jalan mencari makan..hehee(ni jela kerja aku!;D
terimas la yer sudi jadi driver i buat julung-julung kalinya.hee^^

memang banyak giler gambar gua ambik la kan der..
ok sama-sama giler dan giler gambar..ahahahaa;P
saya 58+dia 56...total picture 114..
wow!giler banyak kan...(eleh..padahal tak ada la banyak sangat!hee;p)
tq so much for the moment ok darling...^^
kemudian la ye aku upload gambar yang banyak-banyak...
'olrait punyer' kan...hee:)

nOtahati : banyaknya tag yang aku tak jawab-jawab lagi..sorry ye kawan-kawan nanti free-free aku jawab semua tag korang..insyaAllah..^^

Blogger Templates

No comments: