11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, February 10, 2011

Sahabat-Blogger-di-Shah-Alam

.:KAYAK & ROCK CLIMBING:.
~Shah Alam~
15 Februari 2011

(klik untuk tumbesaran yang sihat ye kawan-kawan..hee;)

nampak sangat budak pemalas aku ni..ngeh3~;D

percaya-atau-tidak : aku sangat berusaha menghafal jalan untuk pergi ke Tasik Shah Alam... dan mengingat jalan nak ke extrem park semata-mata untuk perjumpaan Sahabat Blogger Selasa(15/02/11) nanti..(nampak tak betapa excitednya aku!!ngee~) dan ditemani si jelita..cik model saya..Wiwit Suppriyatna Norfin..tq wiet!!!muahhhxxxx3~hee;*

dan..percaya-atau-tidak..aku selalu pergi extrem park berjongging riang dengan kawan-kawan..hahaaa sebab kami suka bersukan riang...that why i kurus nyah!ok tipu!..aku gemok!..selalu berjogging riang ke sana..tanpa naik apa-apa kenderaan dari PSA (almaklum dulu aku budak hostel) padahal bukan main apa-apa pun..saja je pergi berjongging sambil mengusha-usha jodoh..hahahhahahaaa lama kot tak pergi sana...last pon tahun lepas bulan berapa entah..sebenarnya sometimes selalu je aku pergi PKNS/PAS tapi tak pernah hafal jalan..sebab ada driver tolong bawak..ngeh3~;p
rindu dekat kawan-kawan hostel..sorry geng!sekarang aku jarang dah join korang bersukan riang dekat padang..hehee sebab bila dah balik rumah..jadi sangat malas..entah kenapa!hee;D
Ini sedikit nolstalgia aku dan kawan...
extrem park!!!
budak jakun mahu panjat wall climbing!!!
haha kitaorang beramai-ramai panjang wall ni kut..
tapi tang tu je la kan..hahaa;p
Oh!!no camera please!!~~
haha ini tiru gaya LISA SURIHANI..
dalam cerita Lagenda Budak Setan..
so sweet kan..kan..kan..hee;D
kawan bergelak golek..
u'll..LOVE u all!!!
windu nyah-nyah mak..
notahati : ramai tanya kenapa aku duduk luar(rumah sewa)??!..dan reasonnya..hurm...tak ada reason...hehee^^
SAHABAT BLOGGER...siapa yang join perjumpaan kecil dekat Shah Alam ni..roger-roger la aku ye..hee boleh buat geng!kali ni hope aku dapat join dengan jayanya la kan kan kan..hee;D

Blogger Templates

8 comments:

akmalhilmi said...

see u there

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhh menarik nih !

http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/02/hans-hanis-contest-gunakan-imaginasi.html

husna nabila said...

kejap2... bend ni bile?? hahaha

good_boy said...

wahhh..cam best je..tapi jauh laa...hahahaha

good_boy latest post Contest Syoknyerblogging Komuniti Blogger Masa Kini | Anda Rugi Besar kalau Tak join!!

kamarukom said...

erghhhhhh...nk g tp xboleh..gggrrrr

akiN aMar said...

akmal: yup.. c u mal..hee^^

atikah: yup..jom join..^^

husna: benda nie 15feb la..selasa depan..jom2 join..;)

good boy: lorh..yeker?..klu x..leh wat geng!hee;D

kom:grrr kena tggu blk M'sia la kan..hee;D

combi said...

wahhh.best nye..xdapt join SB gathering tdi..huuuu

akiN aMar said...

combi:nextime la yer..;)