PhotoScape...

Assalamualaikum...
Salam 1 Malaysia..

hurm, sebelum ni ada yang tanya aku edit pakai apa...
PHOTOshop?...ok!memang tak reti la kan...
reti sikit-sikit je..and tak berkesempatan nak explore banyak-banyak sangat...
so aku banyak edit dekat http://www.photoscape.org je..
senang sikit..hee
dan sejak kebelakangan ni memang kerap edit ala-ala vintage ni..
sejak join contest dari blog http://komandthetypewriter.blogspot.com/
ngee ;D

walaupun eden tak monang hadiah special dia tu..
tak polah..top 100 pon boleh..heee;D

Lokasi : Kedah, Negeri Jelapang Padi.
<--tp kampung aku banyak taik lembu..padi tak ada!hee;p
Model: Cik Akin
Camera : Canon XX
Photographer : si dia saya!
dipersimpangan jalan...
kampung sunyi di kala waktu sekolah...
anak kecil yang menolong si tua..mengeringkan kapuq kut la..
(yang orang makan dengan sirih tu..ngee~;p )
ini budak POYO!!!;p
main cak-cak dengan si dia saya...
ini apa adik-adik??!!~
ini kelapa....
awak..ini untuk awak...bunga...bunga kantan..hehe;D
nenek COMEL saya!!^^'
mahu pulang!!!~
eh,kedah ada FERI ke??!~
nope.singgah sebentar di Pulau Pinang..
terima kasih...pada si dia saya...
sudi melayan kerenah budak sorang ni yang memang suka tangkap gambar dan syok sendiri..hee
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
Encik Omar Gimo..
abah SAYANG saya...^^'

Comments

saya_arief said…
abah kamu kacak...
:D
akiN aMar said…
arief: mekasih..tgk la anaknya kan..hee;D

Popular Posts