Quiz penuh FENOMENA..

Quiz ONLINE yang sangat mencetus fenomena...
macam-macam pe'el (gelagat) pelajar DPM6A...
seperti yang telah direncanakan...
tepat pukul 2.00pm semua pelajar DPM6A mestilah WAJIB!! terpacak depan laptop/PC dengan kelajuan internet yang dasyattt~
kerna kuiz akan dibuka tepat pukul 2.00pm tutup tepat pukul 2.30pm
(klik untuk tumbesaran)
ini antara gelagat yang boleh kita lihat..sebelum kuiz dibuka..
yang sempat aku copy..hee;p
tup.tup.tup...
tepat pukul 2.00pm...
ini pulak jadinya...
jangan main-main...berpuluh-puluh persoalan...
sebabnya soalan tak keluar..mak aih!!~
riuhlah satu facebook...dengn status-status diorang ni..

hahahaaa macam-macam ragam...
puan nie kelakar je...
buat aku nak bako jer!!hahaa;p
last-last semua berakhir dengan ketawa golek-golek...
kalau aku tahu macam ni..
baik aku keluar je pergi dating!!..grr~hee;p

last-last ada yang call puan...
dan puan cakap...kalau dah tak ada tak yah la buat...
aish.puan ni main-main kan..hahaa haruu~

nOtahati : puan saja suruh baca buku la ni....ada baiknya...kalau tak jangan harap la nak baca buku..hahahaa^^"

Comments

padle said…
hak2..macam cite wakenabeb la plak...
akiN aMar said…
padle: thu xper..hee;D

Popular Posts