Ini Tentang KITA..

Assalamualaikum..

Haiiii korunkkk~
olrait. Hari tu kan aku ada selit entry pasal nak lepak dekat ice skating kan?(ok.baru ada masa nak updated..walaupun dah berkurun, aku nak updated jugak!hee;)
Memang ramai la yang join kan. Sangat-sangat meriah sampai aku terpaksa bersesak-sesak untuk main. (Poyo je ramai! hahaa;)
dan yang paling penting kipas-kipas-susah-mati saya dapat join walaupun tak semua.YEA!!!
Yup! ini DOMO yang tak berapa nak rupa Domo.
Ia handmate, hadiah dari saya untuk mereka.
Ada nama dibelakang mereka, sweet kan saya? ngee~;D

dan disebalik tabir lepak-lepak dekat ice skating ini adalah :
diri sendiri, akin
nur kechik
piqa tinktOink
cik wawa olrait

ok.kami agak kelewatan sebenarnya. Pukul 1 baru sampai sunway pyramid kot.
So sampai-sampai terus terjah ice skating.
cer teka mana 1 tangan aku?
siapa pandai mesti dapat teka..;p
sebab tangan paling burukkan (kesan daripada excident tak elok-elok kot!)
ok.posing!!!
biasalah gadis-gadis kan hee ;p
ok sampai-sampai je, bermulalah sesi guru dengan anak murid.
jangan tersilap, chik guru dan piqa anak murid ye.hee
piqa sangat beruntung kerana..
mempunyai sifu-sifu sehebat kami kan piqa kan kan kan???!!!~hee
Poyo je!!padahal jalan slow-slow boleh la kan. ;p
mereka ini sangat-sangat kelakar ok!!!
24 jam tanpa henti gelak je.
aku yang sedaya-upaya tak nak gelak nie pun boleh tergelak tengok dorang tergelak.
**korang pernah tak rasa tiba-tiba tergelak bila tengok kawan tergelak??, padahal tak tahu apa yang digelakkkan?!begitulah aku...hahaaa;p
L.O.V.E = C.I.N.T.A
ok si handalan semua ini.hee;)

kroh~kroh~kroh~
ok. apa bunyi tu?
bukan bunyi orang berdengkur,tidur..
itu tandanya perut sudah lapar
so marilah kita menternak lemak. Yea!
bab makan memang sangat laju. hee
destinasi pilihan adalah PIZZA HUT~~
aku paling suka gambar ni! nampak sangat candid tapi sebenarnya sangat tidak candid!!hahahaaa;p
dan kami pulang dengan sisa-sisa tawa. pasti me-WINDUi korang.
walaupun aku cuba untuk serius tapi tak boleh la kan. hee poyo je aku ni, kunun-kunun dah dewasa dan nak belajar untuk serius. hahaa shengal! Matang itu tidak semestinya tak ketawa kan kan kan. Apa-apa pun just enjoy your life ok..;)

Comments

nurul afika said…
domokun !!! ^__^
gigiAriEma said…
wahhh..best nya! huhu..gigi teringin.. :)
akiN aMar said…
afika: yup!Domo~;)

gigi: yup.pergi la try..best!!!^^

Popular Posts