7 Fakta tentang AkinAmar

7 Fakta tentang diri aku yang orang tak berapa nak tahu:


1. Simple dan sangat-sangat tak suka serabut-serabut, cuma kadang-kadang aku yang kelengkabut. ;p

2. Sangat mengambil masa untuk mesra dengan orang yang baru kenal. (tak berapa peramah gitu~)

3. Aku seorang yang pendiam tapi sometimes sangat suka membebel tak tentu hala sampai penat.

4. Sangat tak suka asap rokok! Rokok dan semua yang berkenaan dengannya.

5. Selalu sangat tersalah cakap sampai rasa macam nak sepak mulut sendiri laju-laju.. ;p

6. Sangat suka bagi makan ikan-ikan di blog sendiri atau dimana-mana blog yang berdekatan yang menjadi persinggahan aku.hee ;p (sebab ikan-ikan tu sangat comel dan manje! dia akan ikut kita kalau kita bagi dia makan~sila teruja dengan penyataan ini!;)

7. Kebiasaan aku masuk mana-mana toilet di mana-mana, seluruh Malaysia ni pun, wajib pandang atas! (tabiat namanya ni! mana tahu ada HANTU dekat atas syiling kan. hahahaakx budak-budak macam aku ni memang pelik sikit ;)

It sahaja dari aku buat kali ini. Sekian terima kasih. ^^

nOtahati : Ok. setelah sekian lama orang tag aku untuk buat, sekarang baru aku berkesempatan. Sebenarnya orang tag aku buat 30 fakta tentang diri sendiri. Mahu pengsan orang nak baca karang so aku post sikit-sikit la ye. hehehee :)

Comments

teh tarik said…
fakta kt toilet same
lg3 kalu syiling toilet uh berlubang ke pe ..
lgi pikir bukan3 :D
teh tarik said…
fakta kt toilet same
lg3 kalu syiling toilet uh berlubang ke pe ..
lgi pikir bukan3 :D
De'din said…
toilet oh toilet,,
kenapa perlu ada siling yang berlubang ?
HAHAHA
akiN aMar said…
tehtarik: hahaa tahu xper...wah ade geng upenye..hee;)

de'din: haha xberlubang pun, cuak gak..ngee;D
ekin, tkot kene intai ek? ajhahahaha :P
akiN aMar said…
honey: haha bkn takot kena intai la...sbb toilet umah sy xleh intai mana2..tp entah la..cter2 hantu yg buat sy sikit cuak...heheee;p

Popular Posts