11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, July 10, 2011

"Kite harus buat sesuatu perubahan bila orang buat dunno jerrr dengan kita???"


Assalamualaikum.
Hai geng~


Aku agak tertarik dengan kata-kata seorang kawan yang aku panggil Fik (bukan fikri omar ye;).



Fik kata :


"Kite harus buat sesuatu perubahan, xkan nak duk situ je. Kadang-kadang orang xpandang kita, diaorang buat dunno jerrr. So apa yang kita ada, kita kena hargai. so kita buktikan pada orang ramai yang kita mampu lakukan okiye! :)) "



Yup. memang itulah yang aku pegang selama ni. Walaupun orang nampak semua nya mudah tapi orang tak nampak usaha yang sangat-sangat keras untuk kita buat orang nampak kita kan fik. huhuu :D




kata fik lagi :



"Pengalaman akan mendewasakan kita. Sekarang ni kita kena naikkan diri kita even kita ni tak power tapi biar ber-quality kan kan kan " aceceeeehh~


Ala-ala Power Rangers gitu...go go power rangers! :p




Rasa macam sesi luah perasaan pun ada..macam cakap dengan pakar motivasi pun ada... dah lama kot tak borak dengan orang pasal benda-benda matured macam ni. Matured ke?..hee padahal borak dengan kawan sebaya..ngeh3~ ;)





anyway Good Luck Fik. all the best with your career. i tahu u boleh pergi jauh fik dengan usaha yang bersungguh. dan kalau ada rezeki teringin sangat nak makeup fik! ( eceh. padahal baru mula nak belajar makeup aku ni..ada hati nak makeup orang.ngee~ xpe, angan-angan itu penting kan! ;) redah je~ apa-apa pun boleh kan.hee ^^'



Apa-apa pun, SELF CONFIDENT itu penting! dan semangat ingin maju... ^^



No comments: