誕生日おめでとう




TANJOUBI OMEDETOU MOHD KAMAL HAMID!!!
14/11/2011 - Yang Ke-(rahsia)


(gambar lama, saje sekadar hiasan;)


Buat pakcik Kamal yang semakin hari semakin tua,
Semoga anda sentiasa dirahmati dan diberkati Allah S.W.T. Semoga selepas ni, akan dipertingkatkan lagi segala amalan dan ibadah. Semoga Happy-Happy selalu dalam menjalani kehidupan seharian. dan yang pasti semoga semakin hari semakin Kachak! hee ;)



Walaupun hari jadi pakcik lambat lagi, tapi saya nak sambut awal jugak!



s0 SUPRISED!!! hee ^^'
Moga-moga pakcik sudi terima sambutan hari jadi pakcik dari saya yang sangat-sangat-sangat simple giler! *Sorry budget tak berapa cukup dan masa yang sentiasa mencemburui kita..hehe



Berbekalkan sepotong kek, sebatang lilin, sealunan lagu harijadi, sekeping kad harijadi, seekor en Domo (kire ganti Domo yang saya bagi pakcik yang saya dah agak benda tu akan hilang dengan jayanya tapi nasib baik bear biru kecil comel masih ada..hee;)





Pesanan ringkas penaja : Jaga en Domo saya elok-elok ye. Kalau dia lapar jangan lupa bagi makan, dia macam tuannya jugak kuat makan! hahahaa;p



*Alarh, saya sebenarnya lupa nak beli topi happy beday untuk pakcik (baru comel sikit kan!). and pom-pom yang menyeramkan tu. (yang kita main time beday chik.hee;) baru meriahhh u'll~




Notahatigua : Thanx pakcik selalu tolong saya dan saya selalu menyusahkan pakcik. ^^'



Comments

kim heeruul said…
happy bufday to pakcik lu..hihi
akiN aMar said…
hahaa tq adik kim..^^

Popular Posts