11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, November 05, 2011

Ini semua sebab Dia! #Lepak-lepak with Blogger



Assalamualaikum,
Hai gengg~



05 Nov 2011, Sabtu - Sunway Pyramid



Gua (akinamar) dengan jayanya telah menjoinkan diri dalam event lepak-lepak bersama retis erk~ #blogger yang dianjurkan oleh Kim Heerul. Tapi itulah lain yang dirancang lain yang jadi. Aktiviti awal nak pergi main iceskating, alih-alih plan tukar last minute main bowling. Gua serba salah jugak sebenarnya sebab dah janji dengan kim. Tak pe la kim, nextime k. InsyaAllah gua free gua roger lu, olrait. ^^'



Antara retis-retis erk~ silap lagi. Antara blogger-blogger yang gua jumpa adalah :


Kim Heerul selaku penganjur tegar :

(ngeh3~ sempat lagi gua nyelit dekat belakang kim ;p )

*gua pernah jumpa dia sekali time gath kecik-kecik anjuran Aina Aimi dekat Midvalley. tapi tak bercakap sangat pun (ok. gua agak pendiam hee;)



Aina Aimi


*Aina satu-satunya antara retis yang gua knal. hee;)



Muhammad Taufiq


*gua rasa gua pernah jumpa myung ni dalam 2-3 kali jugak la (gathering) tapi tak pernah tegur langsung (ok. sedia maklum gua pemalu lagi pendiam~;)



Mas

*urm, gua tak berapa sure tapi gua pernah terperasan dia kot time gath dekat MiDValley.



Putera Remaja & kawan-kawan pun ada join jugak.

(sorry gambar Putera Remaja terpaksa dirahsiakan..*padahal tak ada gambar dia.hee;)


*gua baru firstime jumpa Putera Remaja ni. terer main bowling tu. hee;)



Wan

*wan pun gua baru firstime jumpa, dia ni geng-geng terer main bowling. hee ;D




Duduk dari kiri : Mas, Wan, Kim Heerul
Berdiri dari kiri : Aina Aimi, Cik Akin




Dalam pada tu pun macam-macam pe'el dorang ni yang kelakau bebenor. Antara aktiviti yang kitaorang buat hari ni :



1. Kitaorang teman Mas makan Popeye yang sedap giler tu, dah la murah *kununnya kan taufiq..haha


2. Layan pe'el taufiq, cari tempat makan yang best macam ayam penyet yang pedas * yang bisa buat kim menangis kot (erk~yeke sampai menangis??hee;)


3. Kitaorang main bowling, dimana yang membuktikan kehebatan gua yang terlampau *ok tipu! gua first dari belakang sbb gua memang tak reti main.hee ;p


4. Teman Mas cari bebear. *ni paling best sebab gua berjaya sebat bebear untuk diri sendiri satu! #kimbum gua dah ade geng baru untuk lu! wee~ ;)


5. Teman Kim Heerul jejalan disekitar KTM dari empire mall, subang parade ke ktm (sesat!) *malam raya yang mengharukan. terima kasihbanyakbanyak kim. hee ;p


6. Firstime gua naik KTM 'for ladies only' tapi dalam tu ramai lelaki dari perempuan. gua musykil jugak, sama ada gua yang salah naik atau diaorang yang salah baca???! *blur~


* Last but not least, ni ada beberapa keping gambar untuk korang cuci mata. huu Setelah agak kesekian kalinya gua merajinkan diri untuk upload gambar banyak-banyak (padahal bukan banyak pun hee #layan~)




Dari kiri : Taufiq , Aina Aimi, Cik Akin



Hah! agak-agak sebab apa Mas cari bebear bebanyak???! Yup2!! dia nak buat Contest. So rajin-rajinkan lah diri anda untuk buka blog dia ye. Untuk merebut hadiah yang best tu! hee ;)



*Diaorang semua sangat suka tangkap gambar. Best2!! hee ;)




Korang semua paling best dan sempoi~ Gua suka, lain kali bila-bila kita lepak-lepak lagi k. ^^
eh,kim ada updated entry pasal lepak-lepak ni, jom usha!! http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/11/lepaking-at-sunway-pyramid.html ^^




Notakecikblog : Single doesn't mean lonely. Single means you're preparing for the arrival of a BETTER love. *gua memang suka bagi orang semangat tapi tak reti nak bagi diri sendiri semangat. huhuu apa-apa pun Fighting!!! hee ^^'



7 comments:

kim heeruul said...

haha..gua mmg pebawa pelancong yg hebat kan..hahaha..gua enjoy..thankz guys..^^

akiN aMar said...

hahaaa thu..lu mmg hebat. tq sgt kim.hee enjoy 2!! ^^

wanz239 said...

ehem2..tumpang lalu...hahaha

wanz239 said...

ehem2...tumpang lalu jap ey...hahaha

maira said...

seronoknya dapat jumpa blogger blogger semua... (:

Kikien Omar said...

wan :hahaa lalu la..sile2..;)

Kikien Omar said...

maira : hee best gak la..lenkali maira join skali k! ^^