11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Friday, May 08, 2009

FUNNY!!!

~FUNNY~
Nama diberi oleh Ilyani : FUNNY
Berat : sgt gemOk
Tinggi : kalau melOmpat
Kate ani funny sangat kelakar...haha
that why kami sume sayang dia.
makku yang tak suka kucing pon jadi suka kerana funny.
sebabnya funny pandai berak kencing sendiri dalam toilet.
cume mengangade ckit klu nak minum air..
(nk kena orang lain tolong ambik kan air tok dier..huu ;)
tapi mak akan tersangat marah kalau....
si FUNNY yang nakal nie mencakar2 tikar & sofa mak..
Pernah 1ketika dahulu funny sangat takot nak dekat dengan mak.
kalau nampak je muka mak dari jauh funny dah lari lintang pukang..
sebabnya funny kena pukul dengan mak kerana merosakkan sofa baru mak..
hahaa itu satu pengajaran bagi funny.
tapi last2 dah ok dah..huhuu
skunk si FUNNY nie je la yang teman mak kat umah.
sebab sume anak mak dah masuk asrama.
2lagi anak teruna yang last sibok dengan sukan..;)
~SAYANG FUNNY VERY STRONG~

No comments: