11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, October 01, 2009

"My Glamour Picture Contest"

http://cincinmasmerah.blogspot.com/

contest ini terbuka kepada semua blogger, tak kira bangsa, tak kira agama dan tak kira status. yang dah kawen ker, single ke or divorced ke or sesiapa saja yang rasa dier ader gambar yang glamour boleh join contest ni.

frOm:

♥♥♥♥♥♥

dalam terang bulan..
ececeh..nk bermadah plak aq disiang hari..hahaa ;d
al-kisahnyer,sedang aq belek2 usha2 blogs2 org..
tetibe terlihat ler...link ini "My Glamour Picture Contest"
sebenarnye mmg dh lame usha tp xberkesempatan nak jOin..
n last2 tarikh pnyertaannyer sudah ditutup..
ku dgn harapan tertanye2 la kat cik puan reflisia
..
nasib leh g..hee saje jer,tuk mengisi masa yang ade..
tp 2la mslhnyer..ku byk gambar sempOi2 je lorh..
cari punyer cari..akhirnyer..

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

tadaaaa~~~


si gadiS:NUR ASYIKIN BINTI OMAR
a.k.a ekinbaek;)

kenapa cik eKin(aq ler) rase gmbr ini glamOur:

Firstly,aQ terase tersangatlah terglamour kerana muke ku kelihatan sungguh2 cantik dari yg biasa(adakah ini penyataan yg menunjukkan aq seorang yg sangat perasan cantik?)haha..nOpe la.tapi itulah yg ku rase...n mungkin t-shirtku yg cOlourfull itu menyerlahkan lagi kekachakanku..nicekan?..he~harap2 gambar nieh cukup ler glamOurnyer..;)

abah slalo ckp:ekin mmg photogewdix..hee Ops,photogenik ler..
coz bile tngkap gmbr slalo nmpk nice..hee~;)

3 comments:

syaaya said...

gud luck dear!!
if u win i'll treat u cendol!!!
hehehe..

Reflisia said...

hye sweety..
comelnyer picture dier...erm i dah view cuma tertinggal 1 jer syarat no 2 tak dipenuhi lagi..Reflisia takder dalam blog list la...ermmm...semak yer sweety

Anonymous said...

ye2 mesti ekin yg terbaik..-faizal-