11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, January 14, 2010

barbie dolls tak mungkin si kaki pukul!!!



hahahahahaaaakxz
bila terkenang hari semalam aku rasa sangat teruja dan nak gelak golek2 logek2 sambil guling2..hahaakx kelakar gila..
dan perkara itu boleh ku kira berlanjutan sampai sekarang dan mungkin berterusan..hee

sebelum tu agak2nya muka aku gan chik ni ada macam kaki gaduh ke?..ke macam kaki pukul..?..
pakcik2 tu suka pandang kitaorang tak puas hati..macam nak cari gaduh je..
agak 2,3 kali jugak la..duyaii

kali pertama yang aku tak kan lupa sampai bila2...bila ada sorang pakcik ni..
yang agak memang dah lama hidup kut..
situasi di tempat stesen minyak Petronas..aku dah nak gerak lepas isi minyak..
ada la sorang mamat ni keluar dari kereta ape ntah..
lorh,orang tua rupanya..pangkat pakcik le kiranya...
yang tak menahannya perasaan chik gan aku sama pulak time tu..
kitaorang tunggu je pakcik tu senyum..last2 dia buat muka macam nak cari gaduh..
pandang tak puas hati je..ke time tu dia macam nampak kat muka aku ni ada tulis ; "pakcik jom gaduh?!!!hahaa;) apa2 ntah..
aku pun pandang chik,chik pandang aku..lepas tu....
aku gan chik apa lagi gelak gila2..siyes memang aku gelak bagai nak gila..gila kelakar..ahahahakx
mana idaknya aku gan chik standby jer nak senyum balik kalau pakcik tu senyum alih2 nak cari gaduh pulak..hahaa
nasib pakcik dah tua..++chik tahan aku..kalau tak aku dah langgor dah pakcik tu..hahahaa
(penyataan kejam dari aku..hee gurau2 je;)

and yang terbaru petang tadi time parking kereta dekat giant batu caves..
aku agak tak puas hati la,aku baru nak keluar kereta tiba2 ada orang masuk parking pulak..
aku agak sedikit kecewa gak la..tapi agak2 la..kawal emosi anda..buat rileks sudah,..
ini idak orang tu pandang je kitaorang..kitaorang cam biasa la hanya mampu gelak,gelak dan terus gelak!!!!!hahahaakx;)

memang kelakar la...
agak2 nya muka kitaorang ni ada ke muka cari gado?...hahaa;)
apa2 pun..aku nasihatkan pakcik2 kat luar sana..
senyum2 la sokmo..senyum itu kan sedekah..ngee~:)
bagi sesiapa yang tak tahu nak senyum boleh la view pict ni..
ni pict arwah atukku..tok GIMO.
ku songlap gambar ni dari facebook kak ina(kakak sepupu)..hehee
apa2 pun rindu gila kat tok gimo..walaupun ku tak sempat merasa kehadirannya..
ku tahu arwah seorang yang baik..sob3~

No comments: