11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, January 21, 2010

maybe 'dear' jOdoh aku..

ini cerita tentang kereta...

ini aku si pencari jodoh..

itu kereta dier..ini kereta aku..
kenapa perlu ada 'kereta'(orang) ketiga disitu?..
hehehee ape2 ntah aku nieh..layan~

ini kereta dia..si ARSENAL!!!

ini kereta aku,si akinamar...;)

akin+chik..chik teman seperjuangan ku..ngee~;)

jeng3~ ape kemendenya semua itu?..ayuh kite terjah!..
disini bermulanya seribu mcm persoalan..
heheheee~ dimana titik2 pertemuan antara aku dan si dia..ngeh3~

cerita dia berbunyi...chik tersalah kereta time kteorang otw nak blk umah(praktikal2!!)..
almaklum kereta nak sama gan aku je kan..
so hari ke hari kitaorang mula la..usha2 kereta tu yang kitaorang tak tahu siapa pemiliknya..
adakah seorang jejaka hensem?..seorang awex cun?..0r pakcik2,..makcik2?..
hari ke hari..kitaowang menanti penuh debaran..

perghhh..sampai hari ni tidak ku temui pemiliknya..
yang agak bagus nya..setiap kali mesti dia parking dekat2 gan kereta aku jer..
tu yang terharu tu...hee spe yer?;..yang aku tahu pemilik nya adalah peminat aRsenal...hehee adakah aku dah start suka arsenal?..oh nO..hehee
sapa rase tu kereta dia sila angkat lutut??..;d

aku ckp gan chik..mungkin jodoh aku dah sampai kut..hehee ;)
tapi kalaulah pakcik2 or makcik2 pemilik si empunya kereta yang nak sama gan aku je 2..
memang aku takkan pandang belakang dah..(kuwang asam keping tol aku nieh..ngee~;)
ahahakx poyos je aq..;)

agak2nya nape aku tak tahu pemiliknya walaupun hari2 aku nampak kereta tu ek?..
coz aku selalu datang awal...si dier datang mungkin lmbt 5minit..setiap hari ye harap maklum.
and aku selalu balik mungkin 5minit lagi awal dari dier..mungkin juga kut..ngee~;)

apa2 pun hari ni dia(kereta yang nak sama gan aku je 2) parking dekat sebelah kereta aku..huhux
debaran2..dubdab2. 1 info bru..chik ckp kat kereta dia ade sticker 'student'..huu
hahahkx shengal jer kteowang nieh kan..almaklum setiap hari mesti cari point untuk rasa excited sikit nak rasa gembira..:)

p/s: sapa2 yang kenal gan pemilik kancil warne purple,peminat arsenal,mungkin juga student, selalu parking kereta dekat terminal putra..sila beritahu aku ye?..(klu aku tahu pun pe aku boleh buat ek?...hee;)...agak bingung seketika..

suspen xbace cerita aku?..hee;)

2 comments:

w i e t o n l y said...

aq dh agk dh sblm bce,
ko tersalah kete..
hahahahaha
ko mmg sengal la ekin..
hahaha

akiN aMar said...

mne de aq yg slh keta lorh..
chik yg slh cr keta..
aq rilex jer..hee
tp kami dh siasat dh pemilik nyer...jeng3..
biar la rahsia..hee;)