11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, February 17, 2010

aKu manusia lemah..

huhuu~ penat gak kan kalau asyik nak jaga hati orang..
semenjak 2-menjak nie..
ade je yang tOuching gan aku kan..
maaf.aku memang tak pandai nak pujuk2 orang..
tOuching disebabkan kealpaan aku dalam memberi perhatian pada kawan2..

bak kate kawan aku..kita berasal dari daerah yang berbeza..
jadi pemikiran juga berbeza..
contoh seperti:

loghat KL : babi = khinzir
loghat TERENGGANU : babe = jahat

so bila aku fikir orang tak terasa..maka orang itu rase sebaliknya..
katenyer lagi,tak yah fikir kalau terasa serabut..huu~
sebab kau kawan aku la aku fikir..

sOrry la beb...
ayoyOo~..aku bukan lupa kawan..
cuma situasi yang tak mengizinkan...
aku tak minta kau paham situasi aku..
cume aku rasa kalau kau ditempat aku pun kau akan buat begitu..huhu~

dalam kesibukan aku..
tiba2 aku rindu dengan kawan2 aku..
maaf aku terleka seketika dengan duniaku sekarang..
rindu kau tyqa..(sorry,aku dah jarang layan pe'el kau~;)
walaupun kita dekat,aku selalu rasa kau jauh.
apa2 pun u always my SAYANG k..

sayang kau selamanya...=)

rindu juga sama si gadis aku..;)
tapiiiiiiiiiii......
kau ku cinta,engkaulah yang ku puja..
tertunggu selama ini tak ku jumpa..
denganmu ku dilamun indah..
ku harap,cinta kan tiba dihati kita...
(lagu aliff oiam-akan tiba)
hehee bleh plak tersosat lagu ini..hee
saje gimik..ngeh3~

k sayang korang semua..
kalau aku salah harap tegur yer..;)


p/s : cikpin!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku SAYANG sama kau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)
Blogger Templates

3 comments:

~are-dy~ said...

weyh, awat kwn ko 2 tgkap gmbr smbil pejam mata??

akiN aMar said...

hahaa..ntah la..
dier rase dier cumill kowt klu pejam mate..hehee;)

hans said...

memang susah nak jaga hati semua orang
sebab hati sendiri pun tak terjaga