Malam terus kelabu..


sebenarnya aku tak tau nak tulis apa..
tapi aku mahu tulis juga..hee(degil punyer budak!!~;)

hurm,
tetibe nak ulas pasal feedback2 yang aku dapat daripada para penjenguk..
adeh.penjenguk?..ape punya ayat tu?..ok2 para pengunjung blog aku la sedap ckit..hee

setakat nie yang bagi feedback kebanyakkan orang terdekat yang duk jauh..hee
senang cerita member2 aku la..
tak sangka lak dalam diam diaorang menjenguk2 kan diri tanpa meninggalkan jejak dalam blog aku..hehee invisible gitu..
thank you la kawan2 sudi jenguk blog aku yang xada ape nie..
tetiba malas plak nak menulis..
aduh!mOod aku selalu datang dan pergi dengan begitu cepat...huu~

k la nak tidur dulu..k Nyte.
SALAM.:)

p/s: siapa boleh buatkan report practical aku??!!~~..adeh.
Blogger Templates

Blogger Templates

Comments

hans said…
sama la macam den
ingat member2 den xbaca alih2 semua baca
hahaha
akiN aMar said…
hee
thu xper..
tp ok gak..
xpenat nak cerita lg sekali..hee;)
Mimpi said…
jgn mls..cpt p siapkan kerja.
akiN aMar said…
mimpi: hee baik bOs!!!ngeh3~:)

Popular Posts