1000 kegembiraan,belum tentu dapat mengatasi 1001 kesedihan..


Kalaulah masa boleh berpatah balik..
aku tak akan mensia2kan waktu yang aku ada..
tapi itu imposibble same sekali..
melainkan dalam mimpi..huhuu

minggu ni,kepala otak aku sangat2 serabut..
wayar letrik belakang umah aku pun xseserabut kepala otak ni..huu
tekanan gila kOt..
ntah la kenapa..

plan tuk ke bukit broga tak jadi lak kerna beberapa kengkangan..huu
sO tuk ilangkan ke-stress_an aku..
aku ngat nak keluar..tapi tak tau dengan siapa..
msg/call cikpin aku biarkan..(last2 aku angkat gak)
bila aku stress automatik aku mudah tOuching..huu

sO aku ambil keputusan untuk berjalan2 tanpa hala tuju..
tibe2 jumpe sorang kawan aku nie kat tengah jalan..
sO aku jOin dorang..
aku luahkan separuh daripada penyebab aku stress..
walaupun bukan sepenuhnya..
kerna bukan mudah nak luahkan sesuatu yang kita rasa kat orang..

ayat terakhir keluar...kebiasaannya,
orang nampak 1000 kegembiraan kita,
tapi orang tak nampak 1001 kesedihan kita..huhu

(mcm syahdu je aku ni kan?..haha;)

ade pepatah mana ntah mengatakan:
Masalah dan Dugaanlah yang membuktikan yang kita masih Hidup..
sO xde siapa yang tiada masalah..
ini bukti aku masih HIDUP!!!:)

nOtahati: aku keliru dengan setiap apa yang aku buat??..ntah laa~ tapi sekarang,aku dah sedikit tenang...&aku masih bOleh tersenyum.. untuk terus HIDUP!(^_^)
Blogger Templates

Comments

farhana said…
Chill girl..
xmo sedih2...
setiap yg berlaku ad hikmahnya...

nak g Broga Hill..
Lately ni tmpt 2 femes bangat..
2 pos entry ya kalo p =)
akiN aMar said…
Yup.i try..huu

broga hill...
yup.thu xper...
tp xtaw la ble dpt g..
akan ku postkan klu g..;)

anyway thanx dear..=)

Popular Posts