aku menangis dalam rindu~

sebenarnya hari nie aku nak cerita pasal...
klas swimming aku..
pasal tips2 kurus,tiru macam aku...(ngeh3~nieh mmg poyoS~)
tapi mOod aku dah terlajak lak dengan tiba2...

tadi nadz call aku...
aku happy sangat bOrak gan dier..
serius lama gila tak borak2 gewdik2 gitu~
kitorang imbau kenangan sekolah2 dulu..
mmg aku gelak guling2 bila ingat balik..siyes kelakar.

tapi tengah2 borak..
entah kenapa air mata aku dengan jayanya terkeluar..
tanpa aku dapat tahan..dia kuar lagi dan lagi..
tp tanpa sendu dihujung talian..
so nadz xpasan kowt aku syahdu...

tapi siyes,nadz aku mmg syahdu....
aku rindu ko tahap gaban beb!!!!!
sayang kau NADZ!!!!!!^_^

(nadz gedix!!!~yg paling glamOur..yg serba putih,dpn skali gitu;)

nOtahati: nadz, se-machO2 aku,dalam hati ada taman taw..auwwww~~~ hahahakx;)
Blogger Templates

Comments

♥farra♥ said…
lor.. rindu kat bestfriend ea.. g laa jmpe..

Popular Posts