~bOs2 sudah pulang!!~^_^


Minggu Amanah Saham Malaysia,2010...
Tempat : Kuching, Sarawak...
ape kena mengena gan life aq ek?..
ofcOz la ade kena mengena...
cOz seminggu bOs and the crew xder...yahOo!!!;d

ambOi.ambOi.ambOi...
bermaharajalela larh aku gan kak Zira kat PNBi 2..kui3
mane idaknya..kat office tinggal aku,kak Zira & En. Isa..
seminggu gak la kteorang tak jejak kaki kat libry ambk surat khabar..kuang3~
so ape je kami wat?...
..datang kerja...makan...tapau makanan...balik..
..datang kerja...makan...tapau makanan...balik..
..datang kerja...makan...tapau makanan...balik..
aish.skali berapa banyak mahu ulang daa?...hahaa
kerna minggu nie..kitaorang makan free!!!!yeah!

hari pertaman mereka pulang..
aish.aku macam happy jer...
almaklum,semangat nie nak dengar gOsip2 kat kUching,Sarawak..
pe cer bOs?kak dila?abg acap?cik Rajesh????
macam kelakar pon ader bila dengar cter dorang..
..dalam hOwt2 pon klakar beb..hahaa pelik2 dorang nie..;d

tengah2 aku duk pekena milo panas...
(almaklum,opis sejuk tahap peti ais beb..)
tetibe Cik Rajesh datang...and dia bagi ini..
cepat2 pilih...hee

cenderahati dari Sarawak...cumil bukan?..
yeah!!!tq a LOT Cik Rajesh...
xdapat pakwe Sarawak 1, dpt keychain pown jadi la..kui3~

finally..akak pilih ini...
cOuple IBAN Sarawak...
SAPIT++ZIRA=ZiejOera

ini aku nya lak..
Couple Orang ULU Sarawak..
akin++jOdoh=LOVee...hee
(borang ada kosong..sape nak sila gtaw k..hee;)

and ini..biskut ape ntah nie...
yang ini En Rajesh kasi 1..bOs,En. Ishak kasi 1...hee
yea...tq!!!!!^_^

eh2..ade lagi...
ini bukan sekadar arnab biasa...ini specialnyer..hee
ini White Chocolate larh...Cik Rajesh kasi...
tapi sampai ke hari ini tidak disentuh..cam syg kOwt nak makan...
hahaa and wat mase skunk arnab nie dh jadi cam permainan sampingan aku gan kak zira..hehehee(kuang asam tol kitaorang nie..;)

hah.lupe lak..Kak Dila lak jamu kitaorang gan Kek Lapis..nyum2~
chanteq! dan sedap!!!!hee tq ya!!!;)

after tu kami sambung buat kerja...
kami kan pekerja berwawasan tinggi..
berwibawa..bermutu tinggi..keunggulan..
ups.terlebey sudah..hahahaa

aish.tepon sape 2?..pakwe ka?..kui3~
i call human resources department banking investmentnya cOmpany k..
(perlu ke gtaw?..xperlu koWt..shenget nye ekin!!!konon2 byk keje la nie..hee;d)

nOtahati : minggu nie..wawa+chik ajak lepak warung 'tua' mane ntah..mahu buat repOrt..n chik skali lagi berangan2 mahu pakai baju ape ntah..aish..bkn ke kte mahu wat repOrt je ek??? atOiii!!!hee~;d
Blogger Templates

Comments

koru said…
uish,!!ngah wat panggilan palsu 999 ke XD???
akiN aMar said…
bhahahkx xlorh...
nier pekerja baik taw..xsuke main2..hee^_^

Popular Posts