11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, April 22, 2010

finally aku jatuh gak~

Aku dah kalah..and kau dah menang...
'dia' cakap saya jual mahal' betul ke?...
wa bkn jual mahal..tapi wa takut hati wa akan terluka esok hari..
se-machO2 gua..dalam hati ada taman taw..

tapi lastly memang aku buat keputusan yang salah..
yang bisa menjerat hati sendiri..
aku tak paham kenapa dia buat aku macam tu...
kalau betul ko tak suk@benci aku...
1je aku mintak tOlong, jangan sakitkan hati aku..
aku tak kacau kau..kau jangan nak kacau aku...

aku memang tak mudah cari pengganti seseorang...
bukan sebab aku jual mahal sgt...
tapi aku takut benda yang dah berlaku nie terjadi kat aku...
finally kau dah berjaya buat aku terjatuh..thanx a lot my dear!!!!

but..nsb kawan2 bisa menceriakan aku..
sekarang hidup lebih warna-warni..
tetiba rindu kat 'dia'...windu kat dak uchuk sorang tu..hee
(akin sudah sewel!!!,jap ok..jap k.O..bhahahkx;)

nOtahati:ntah la...tak tahu nak cakap pe lagi..

nOtahati: rasa macam nak delete facebOok..tak apa ke ye?...
Blogger Templates

3 comments:

~are-dy~ said...

delete jer..

Aimanul Hakim said...

jangan laa sifu..

idop lu kene teroskan gak an..

hans said...

adoi
delete fb bukan jalan penyelesaian pun