11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, April 26, 2010

happy itu gembiralah~

hahaaa aku baru cakap..aku nak happy2...
tiba2 ade orang cakap...
aku tak boleh nak tipu 'dorang'..
coz 'dorang' tahu ape sebenar disebalik senyuman aku...
aish.mcm ahli nujum plak ek?..hee

ini bukti aku nie cOol beb...^_^
...tapi ini dua budak tidak percaya..
siapa lagi klu bkn si wawa gan si kechik nie..
..hee;d
shengal nya dak! aish.konon2 aku tak xnmpk sendu diwajah korang la?...kui3~
dOn't worry la my dear..aku ok k..
takut sgt...hee almaklum..aku kan dah ade kim bum yang 1 nie..^_^

kimbUM!!!syg kamO selamanya~

ini bukti aku gembira k..;)

walaupun kadang2 aku emOsi..
itu maknanya aku saje2 nak manje2 gan korang..hehee;)

kadang2 aku rasa aku sewel gak..kui3~
itu pown sebab layan ke-sewelan korang la der..hehee;)
(cap hp 2 aq dapat time pc fair..lelon pown kat pc fair..saje dorang nak enterprem skali..eheheee~kan btol aq sewel..;)

anyway thanx u dear..thanx a lot..
korang wat aku tersenyum lebar kembali..
kate dorang la...demi ekin..
'kiteorg xon9 facebOok gak seminggu..ape lg buat repOrt LI la beb..hee;D'
aish.poyos lak dak2 nie...tapi sedikit sebanyak korang wat aku terharu beb..

tuk chik...lepaskan la dia(nuh) pergi chik..
hanya rahim layak tuk kau..kui3~
rahim+ruhana=rahana!! gitu~
auuww~~i like...hee

tuk wawa...lepas kan dia pergi..
walaupun aku tahu ada 1seribu kepayahan...
kerna ku syg kamO~..

thanx a lOt tuk kawan susah mati aku..
thanx tuk kawan2 yg lain gak..
aku tahu..semua kalau boleh nak tolong aku..
walaupun dalan diam..aku hargai korang..
sebab aku sayang korang!!muahxxx2
aish.jiwang kelat tul..kui3~

sekarang...si 'funny' nie la menjadi mangsa buli aku..ngeh3~
nie pict time dia kacau aku nak potong kain..
padan muke!!kan dah kena ikat..bhahhakx..

nie..time 'funny' majuk kat belakang dapur gan aku..
eleh.majuk kunun..siap jelir lidah lagi tu..
aku ikat kaki lagi kunk baru taw...
sekali lidah2 tu kunk aku ikat..bhahahakx
kejam nya aku..he saje2 manje2 gitu~

abah cakap: aku xbetul..suke ckp gan ini kucing..hehee;d
padahal abah pon same...ngee~;D

nOtahati: efa kate blog aku dh mcm sadis je..xpe yunk pasnie, xde sadis2 dh..sume hepi2 jer..hee senyum ckit..;D

zee cakap...aku nampak hepi je kat facebOok...huu mmg i hepy..coz i ade kwn2..i ade u..thnx 4ur advice n 4ur suppOrt dear..love u!!jelez taufiq kunk..hee;)

nOtahati: aku akan bercuti selama seminggu..so sOrry ye kawan2 aku akan tidaklah dapat skodeng2 blog korang..t free2 aku skOdeng k..hee i menghilang kan diri bkn sbb lari tapi sbb repOrt praktikal aku xwat lagi la beb..sume org dh 40-50 m/s..aku 1pun xwat lagi..dOyaiii xleh jadi..hee ^_^

nOtahati : kak zira makin sewel!!!suke buli aku beb..i insan lemah..sob3~ shengal tol!buah dari pergunungan fiji tol!!bahahaakx;d
Blogger Templates

2 comments:

~Bloggerina~ said...

comel2 blako adik2 nih...

akiN aMar said...

hee~ tq bloggerina..;)