yea!!kini,aku bebas utk terbang tinggi~;)

Pagi semua...
..in the house..;)

aish.pagi tadi ada orang call aku..
gah mamai2 aku pown angkat la hp..
mane tahu jodoh aq call ke kan..
(aish.terkantoi lak bgn lmbt..hehehee;)
org dr mane ntah..call tanya alamat umah aku...
siap nak tahu belok kanan ke kiri ke sebelah kedai mamak ke tak..
aish.sape ek?..jgn lak ade org nak masuk minang udah ler..
mak xbersedia lagi nyah..auww~~hahahkx sewel!

aish.ke nie dari **** tempat aku apply kerja partime rie2..huu
saje nak isi mase terluang..
padahal repOrt LI 1pown aku tak usik lagi..kui3~

aish.bingung2~
terus mata celik..hee;d
pagi nie mOod aku terasa sudah stabil...
rasa best sangat hari nie..ntah kenapa...
mungkin baru tersedar dari mimpi ngeri kelmarin kowt..

semalam buat pertama kalinya aku mimpi..
& dlm mimpi aku firstime ade bdk 2org nie..
..(chik)+(wawa)..
aku mimpi..
aku keluar date ngan 'dia'(kee)..
pastu leh lak terserempak gan dorang..alahai kantOi!!!kui3~
bahahakx kelakar btol...

rie2 lak..wawa mimpi..aku gan wawa dapat bebear..
tp wawa xtahu sapa yang kasi..
kee kowt yang kasi aku bebear..agaknya la..ngeh3~hee;)

chik lagi dasat mimpi2 dia..semua pasal nuh..
tapi semakin lama semakin lucah mimpi kau chik..
yg jadi mangsanya aku la..padahal mak xbersalah nyah..auwww~
xkuasa mak nak layan kau nyah..hahakx shaqai!!

perkara kelmarin..ignOre kan ok..
mulai sekarang..hidup aku akan penuh warna2..
tiada lagi kau...dihati ini..
bubye..+..
kalau 1ketika dulu..kau selalu kat kepala aku..
sekarang tidak lagi..bubye ****wan razali..

nOtahati: aku kini kembali nOrmal...lepas nie..entry2 semua xde sedih2++emOsi2 dah..hee;)

nOtahati: walau apa pun terjadi..kau tetap kawan aku selamanya..kerna persahabatan itu takkan aku putuskan sampai bila2..chill k^_^
Blogger Templates

Comments

hans said…
mimpi best la ko kiranya semalam
huhuhu
lfe must go on... hehehe
joegrimjow said…
dalam facebook ada org cakap mimpikan ku
ahaaa
sweet menjadi pahit ;)
Syuzana said…
jom kita terbang beramai2~~
i'm flying without wings

Popular Posts