11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, May 10, 2010

~brOga hills~

brOga hills...
mesti ramai yang sudah ke sini kan3?..kan.
viewnya memang cantik..memang puas la..
tapi mungkin silap kami pergi waktu tengahari..(panas tu~)
it's ok la..itu bukan penghalangnya...
dengan semangat dan kesungguhan yang luar biasa aku dan dia(syafinaz)..
terus,dan terus mendaki...brOga hills..
hingga ke penghujungnya..

brOga hills...tunggu aku lagi ya..
aku pasti datang sini lagi...
insyaAllah..^_^

kawan2..inilah perjalanan KAMI~

ku tarik nafas sedalam2nya..
dengan lafaz Bismillah...
perjalanan bermula..

bukit brOga..
debarannya semakin terasa..

keriangan menjejakkan kaki buat pertama kalinya terserlah disitu..

biar semak samun...bukit bakau..
kami redah penuh semangat!

kepenatan...mula terasa dipertengahan pendakian..
tapi itu bukan halangan yang bisa meluluhkan semangat KAMI..
kerna keazaman itu..

walau panas terik dek matahari..
ku gagahkan jua,dengan semangat yang berkobar2..;)

I LOVE YOU!!!!
ku pahat kenangan disitu..semOga satu hari nanti masih ada peluang untuk kita sama2 mendakinya~mencipta kebahgiaan bersama..penuh kedamaian..penuh brOga hills..;)

aish.bangun2!!!
cepat..yuk!kita daki demi misi yang satu..
memusnahkan lemak2 yang terkumpul..ngee~;)

auww~~pendakian kadang2 perlukan keglamOuran..
baru meletOp gitu~hee
panas kut...
payung, sumber inspirasi pendakian ini..hee~(konon2 la)

syafinaz..
berehat seketika..tenangkan minda..
di bawah terik matahari..
kerna kedamaian itu ada dimana2..^_^

peace!!!kedamaian..juga ketenangan itu yang aku cari..

bersama inpian untuk mencapai bintang...
andai aku bisa terbang tinggi..
akan ku bawa bersama bintang dihati..

bintang yang telah pancit dipertengahan jalan..
it's ok..yg penting 5kg dah turun ...hee;D

bintang...betul nie xnak follow naik lagi satu anak bukit???

alolorh..tOmeinyer dia majuk..ok2.xmau paksa..
berehat k..^_^

wOw!!masih ada yang berkongsi keriangan bersama kami..
yuk!kita melOmpat yuk....

bukit itu tinggi..tapi ku daki jua..
maaf bintang terpaksa meninggalkanmu di pertengahan itu..
aku ku kembali membawa sebuah kejayaan..
demi misi yang satu..(",)

aku disini..dia disana...
wah..jauhnya jarak antara kami...
tapi itu bukan penghalangnya..

jalan2 ini ku redah penuh kekOsongan..
sendirian tanpa yang menemani..

tapi aku gembira tidak terkira..
misi hari ni berjaya!yea!!!^_^

ok.balik dulu ya..PEACE!!

cak!!!ku kembali menggapai tanganmu sang bintang...
lastly..kami sahabat yang suke mendaki...
tq SYAFINAZ..ku mencuri sedikit masa kamOo untuk pendakian ini..

*hurm,gua tempurung dah pergi, gua wang burma,Perlis dah pergi, bukit brOga baru pergi..(xingat tmpt lain yg penah pergi..hee~;)..so lepas nie mana pula ye?..abah!!!tahun nie...jOm kite pergi trip panjat Gunung Kinabalu!!!^_^

nOtahati: maaf kawan2..ade gambar yang tak clear...;)

nOtahati: tq syafinaz kerna menyumbang kamera anda..tq a Lot!!!^_^
(terasa cam buat harta pun ada..hehehee;)
Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

NICK IRFAN said...

ni area mne? selangor ke bukit broga ni? bestnyer!!! tringin nk pegi.... klu sy la pegi sy rsanya x balik dh kot? cantik permandangan kt situ... hehe

akiN aMar said...

selangor la...kat semenyih..
mmg best lorh..slalonye yg paling best g waktu pagi2 tgk matahari terbit or waktu senja..time matahari terbenam..lg syok..
tp mmg pemandangan yg cantik..^_^

NICK IRFAN said...

selangor!! alamak! jauhnyer... sy dok penang... hehe ape2pun nnt klu ade kelapangan nk try pegi mne thu leh jmpe awk sekali ke? ekekeke

akiN aMar said...

wah.jauh tu...
tp rasenyer kat penang lg byk tmpt best kan?..

insyaAllah..klu bab2 daki nie..xdehal la..hee;)

Legasi Piston Pecah said...

penat-penat pon sempat posing kan...

akiN aMar said...

hahaa xde mende yg xsempatnya klu tngkp gmbr..hee;)