bergolek2 di Extrem park..

Salam 1Malaysia...
warghh~semenjak masuk asrama nie..
macam2 benda aku buat..
xde la gempak2 mane pown..
just aktiviti2 biase..
tapi tak tersempat lak aku nak cerita semua..
so aku curi sikit mase nie..


saje nak kongsi stOry..
rie2 aku g riadah dari Politeknik Shah Alam..
ke extrem park Shah Alam...
agak2 dekat tak jalan kaki..??
eh.silap..bkn jalan kaki tapi..jogging beb..hee
semangat nie nak bersukannya pasal..

dari belakang:
aku, efa, wawa, teare, piqa & chik
kami semua penghuni asrama yang tegar..
asyik bersukan kat poly jer..
skali skala nak gak hirup udara luar..
sambil2 cuci mata..hehee;)
**terasa cam bawak dak2 tadika riadah pown de gak..ngee~;D

sampai je extrem park,rilex dulu...
duk tepi,tarik nafas dalam2...
cuci2 mata sikit..
tgk org main skateboard...tentt~
kantOi!hahaaa;d

after tu,ape lagi...serang wall climbing larh..
yea!!!sy berjaya panjat tinggi2..hee
ikowt rase hati nak je panjat sampai atas...
tapi kena ade guide plak..hehee
so kteowg panjat suke2 je..;)

*aku selaku herO yg olwitz guide dak2 nie dari jatuh terlogek2..hehee;d

nie time turn aku gan chik lak panjat..hee
yea!!!sy menang...
biase la..name pown cik akin machOo..hehe;)

haha semua muka poyo!!;p
sume mencuba kebolehan masing2 memanjat wall berbatu bata itu..
kecuali..cube teka sape?..
tentt~masa dah tamat..haha
spe lg kan..klu bkn cik efa ..
ops malunyer,terlebih sudah..(trademark efa)
haha;p

**sila abaikan bj merah itu buat sementara waktu k..bersungguhnya. bhahahakx;)

penat berjogging keliling extrem park tu..
ape lg bersantai bersama cik akin&fans la..
ngeh3~ terperasan sudah..;d

nie ler jadinyer klu dh jmpe kamera..hee;)

kami cumilll...peace. layan~;d

no camera please..shy2~^_^
**nie ikowt gaya lisa surihani dlm cter lagenda bdk setan!hee;D

waktu senja yg mendamaikan..^_^

ok.bubye kawan2....
kesimpulannya: saya sudah kurus 5 minit!hahaa;D

ok mahu sambung kerja..daa.;)
thanx tuk korang yg sudi menyinggah ke teratak buruk aku nie..
sorry skunk agak bz untuk menyinggah ke blog2 korang..
k take care..keEp in tOuch ya..:)
Blogger Templates

Comments

koru said…
wall climbing woo..smat2!
akiN aMar said…
koru:hehee;)
smart ke?

Popular Posts