JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI

Pin..Pon..Pon..

Perhatian!!!kepada seluruh rakyat jelata yang agak2 baru nak bertatih dalam dunia blogger nie yang nak tersenarai dalam BlogList BEN ASHAARI..macam saya..hehee;)


hurm,saya rase saya nie antara blogger yg baru nak merangkak...
terkedek2 lagi kowt dlm dunia blogger nie...
so bleh la join kan.kan.kan..hee
bagi yang nak join gak dalam bloglist benashaari nie..
leh la rajin2kan diri klik dekat link nie...

http://www.benashaari.com/2010/10/dibuka-lagi-cepat-cepat-cepat-2.html

@
http://www.benashaari.com/

antara syarat-syaratnya :

1 : HEADER BLOG BEN ASHAARI (Selesai sudah!)

2: TAJUK : JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI (Sudah jugak!)

3: Tinggalkan link entri korang tu di ruangan komen di entri Ben Ashaari la..(sudah!)

**bukan dekat komen entry AKINAMAR yer..hehe;)

nOtahati : mesti Ben Ashaari nie xpernah pown terskodeng aku nyer blog kan..hehee almaklum org xberapa nak glamour..hehee i'am your silent reader Ben Ashaari....kelakar plak biler teringat blk yang ade Maknyah yang cube tiru blog benashaari...nway have a nice day kawan2 sume..^_^
Blogger Templates

Comments

BEN ASHAARI said…
pinnn.. pinn.. baru daftar untuk jadi silent reader .. hehehe ... terima kasih kerana sudi jengah blog ben tu ... ;) kim salam kat jiran sebelah rumah tu yer..
akiN aMar said…
hee same2 ben..
mekasih jugak ya..hee ^_^
KERBiL said…
nice blog :P
i'm a new blogger gak..
tapi kan ben asaari tuh sape? XD

Popular Posts