PhOtoshOot MajAlah AkiN dOt bLogSpOt

ehem2~
dihujung hari-hari yang dilalui cik akin..
yang penuh tak ade kerja nie..(padahal assigment berlambak..;)
dipenuhi dengan aktiviti partime...
photographer tak diiktiraf gitu..
malas nak bebel banyak2..
anway enjoy the picture ok!!!^_^

Model : Cik Model Wiwit

Pakaian : by Sella cantek! (made in PAS)
Shawl : by Sella cantek! (made in PAS)
High Heel : by Cik Model Wiwit
**PAS : Plaza Alam Sentral,Shah Alam

Shawl tekois +jubah putih

sesuai dipakai ke majlis2 formal..
ke Malam Graduasi, ke kenduri kahwin dan sebagainya..




Umbrella...credit tO : Cik Model Wiwit!



atas ini...my favourite picture!!!^_^
suke2!!!;)

Ok...
next disebalik tabir PhotoshOot mAjaLah akiN dOt bLoGspOt..

ok.model pakai sendiri shawl...
model juga mekap sendiri..
actually,xmekap pown...
nie pown lebihan2 mekap yang ada kat muke model semasa model keluar jejalan siangnya td ye..
ini bukti!!! yg model sangat cantik!!!xperlu mekap sangat kowt...
(wiet,milo ais 1..ehehehee;)

ini pOse model paling cantik kowt..
tapi sayang..background sgt buruk dan mengerikan...grrr~

stok kasut sebenarnyer sangat banyak..
(sile lihat bukti dibelakang model!)
tapi model berdegil mahu sponsor 'high heel'nya sendiri..
gasak la...yg penting 4inci kau nyah...

kasut model nie..kena simpan elok2..
dan perlu sangat rapi yer..hee;D

gambar candid!!!cantik...;)

Peace!!!totap menjadi pojaan atie..hee;D

ini muke Cik Model Wiwit teruja tengok kecantikan Cik Akin Cumil..
hehe ok tipu!^_^

Photographer: Cik Akin Cumil
Picture Edit By Cik Akin Cumil

Camera : Canon D1000 by Sella cantek!
Lokasi PhotOshOot: Depan Pintu Rumah Melewar, Shah Alam.

Last but nOt least...

terima kasih tidak terhingga kepada semua crew2 akiN dOt bLoGspOt yang sangat2 happening and sempoi..ke pada Sellah Cantek!! yang banyak menyemponsor PhotOshOot kali nie..Terima Kasih Daun Keladi, Lain kali spOnsor lagi yer..ngee~^_^

nOtahati : nie entry paling pOyos pernah aku buat..hee^_^ hee agak2nyer ada bakat xaq jadi photographer?...hehee ;)
Blogger Templates

Comments

haha. xde hal laa cik akin. pas ni jum shoot ramai2 ka tasik lak. ;p
akiN aMar said…
sella: hehehhee jom2..xdehal la sellah cantek!!..ngee~;D

Popular Posts