Nota buat ABAH..


Abah cakap..
bukan semua benda kita boleh share dengan orang...
bila kita berkawan dengan seseorang tu...
biarlah ia jadi rahsia diri kita...
Yup.sekurang-kurangnya abah tahu aku berkawan dengan siapa..
so itu dah cukup melegakan kot..
abah cakap..kawan elok-elok...
xkira lah boyz or gurlz..
baik abah!hee^^

Yup.abah cakap..
hidup misterilah best..
Yup.sangat setuju dengan abah..
(sekali berapa banyak yup daa~hehehhe;)
sebab tu abah sangat misteri..hee
abah memang sangat matang...
name pon abah..mesti la matang..ngeh3~;)

Abah...abah yang sangat memahami anak-anaknya...
Aku tahu abah tahu aku nie sensitive orang nya..
ok!sangat2 sensitif...hee
hal sekecik hama pon sebenarnya boleh buat aku terasa..
tapi terasa 5minit jela kot..
lepastu nanti ok la kan..ehehehe;D
terima kasih abah kerana memahami...

nOtahati : dalam diam aku merinduimu...terima kasih untuk sekeping hati.^^
nOtakaki: ....tetiba rasa macam nak nangis..boleh ke ek?..huu semak dan menyemakkan ok! huhuu ok mahu tidur mahu rest~;D

Anak Abah,

Blogger Templates


Comments

shahjiehan said…
lawa moto abah anda!! pinjam sat bleh x? nk jalan2 kat taman bolton~ lalala
mairamira said…
u have the great father akin.
tumpang gembira ... :)
akiN aMar said…
SJ : hahaa bleh2 xdahal..
ambik la..hee tp bkn moto abah sy..moto abah sy lg besau..ngee;D

maira: hee tq dear..^^

farra: sy juga syg abah sy..^^

Popular Posts