11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Thursday, February 03, 2011

contest aku, dia & vintage

KAWAN-KAWAN...
lai lai...join contest baik punya dari kom&the typewriter...

gua macam nak join la kan..
tapi temanya pun gua tak berapa nak reti...
gua jarang edit guna mood-mood oldschool gitu..
selalunya gua feeling sengsorang je..
ikut lantak hati gua la..
janji gua happy..hee

eh,asal tetiba aku pakai gua nie..
hentam sajalah..
yang penting gua lama tak masuk Gua!
gua rindu nak masuk Gua macam zaman sekolah-sekolah dulu...
gua paling suka Gua Tempurung memang terbaik..
kau ado?..tak do..
padahal baru berapa bijik Gua gua masuk....ngeh3~
ok!tak ada kena mengena langsung!!

berbalik kepada cerita contest tadi..
gua memang nak join kan..
tapi gua tak reti nak kasi nampak vintage ala-ala oldschool tu..
tula..dulu kat school cikgu mengajar..
gua bukak buku sendiri dekat belakang kelas...
gua lukis peta sendiri..
padan muka gua kan labu!!hahaha
tapi gua try la sikit-sikit...
lu olang tengok..
lu olang bagi komen sikit..
agak-agak gua memang tak ada bakat..
gua bakar blog kamalkom tu..
siapa suruh buat contest yang gua tak reti..
jangan main-main sama gua...(sambil angkat kening sebelah~)
HAHAHAHAhAAAAAkxx(gelak kejam!)

model bebear
mood oldschoOL


eh,gua tak ada bebear Hello Kitty...
kepala terbalik pulak tua..
gua rasa bebear ni demam macam gua..
sampai berputar-putar kepala..hehee

eh,kepala dia gua betulkan balik..
tapi gua tak puas hati lagi...
gua bukan peminat Hello Kitty...
mustahil la kan gua ada bebear Hello Kitty...
gua tak kira!!!!gua nak cabut kepala Hello Kitty tu..
apa nak jadi pun jadi la....
1...2...3....
haikkkk~
bebear bebean rupanya!!!!
gua terpedaya!!!grrr~~
gua geram dengan dia!!...
dia kenakan gua hidup-hidup!.
gua letak riben atas kepala dia...
hambik kau nyah!
gua peduli apa kau boyz ke tak...
hencik bebean kena buli dengan gua..hahaa;p
sejuta ribu-ribu padan muka!!! :D
haha semua benda gua kepit riben...
hahaa kunun-kunun gua nak tunjuk even gua macho...
dalam hati ada taman beb...ngeh3~

gua ni tak banyak bebear...
bebean ni mangsa terbuang gua kutip bawah katil..
(memang gua punya pun..akak praktikal dolu-dolu kasi gua)
sorry kak...bebean ni kuat berjalan...hehee
gitar tu..abah punya.. gua pinjam..
gua suka jamming sengsorang kat dalam bilik..
padahal gua tak reti main pun..
gua tahu chord basic je..
nak goreng-goreng memang gua tak pandai..
tapi kalau lu olang suruh gua goreng ayam ke ikan ke...
memang gua goreng paling nombor satu beb...hahahaahaa (perasantan!!)

korang!!!jangan lupa join ya contest kamalkom tu ya..
hadiah dia sebenarnya...
benda idaman gua...
dari kecik-kecik tu beb..
kalau gua ada duit yang banyak sangat-sangat..
gua memang nak beli...
walaupun benda tu gua rasa tak adalah mahal sangat daripada camera DSLR..
tapi gua tak ada duit beb..
abah!!!belikan ekin...hehehee;D
-->tetiba rindu abah!abah gua tak ada pergi outstation!!!

nOtahati : gua memang peminat no 1 kamal kom...kalau gua jumpa dia...gua nak pau dia sekor bebear untuk gua buat eksperiment...gua suka tengok gambar-gambar kamal kom...mengikut firasat gua kamal kom memang boleh femes..gua jela tak femes-femes..hehee tak apa...gua saja tak nak femes..nanti semua mintak sain..gua rimas..ok stop!.heheee ^^ demam gua dah nak baik..yea!!Alhamdulillah..^^
Blogger Templates

2 comments:

kamarukom said...

hahaha pnjgnye!! siap masuk hello kitty die lg tuh! hahaha...
yg penting dh sihat ni wa nk request lagu!! adkh lgu anda boleh redeem polaroid?hahahak

akiN aMar said...

hahhaaaa cumill kan?..saje je..
nanti kalau join...
akin tinggalkan link yer..
gambar tak berapa cantik la buat masa skunk..hehee
owh..insyaAlalh..tak ada hal..hehee^^