11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Tuesday, February 01, 2011

Final Project...

Hidup ini memang perlukan pengorbanan...
hurm,saat semua sedang bersuka-ria...
menari caca diluar ataupun di rumah...
kami-kami kat sini...setia...
dengan penuh setia terus melangkah demi final projek..
yang entah nak cakap macam mana...
walaupun gua masih demam..
gua gagahkan jugak diri ini untuk terus melangkah..
(akin and efa)
budak demam yang masih setia menyengihkan diri....
whatever benda nak jadi...
asalkan aku masih ada kamu dan mereka...
Yup.i'm still strong here!!!grr~hee;D
kami di red karpet..;D

..akin..fify..wawa..
model: cik wawa
title : sepi tanpa dia...(candid)




tangkap gambar ke buat kerja ni?...hehee
2-2 kot..nghee;D
hOpe sangat segalanya selesai dengan segera!!!!
CONTENG-CONTENG :
Saja nak tayang my cutie Hp...
walaupun tak mahal macam korang punya...
tak cantik sangat macam cik wawa punya...heee;p
tapi saya SAYANG hp saya..
Sony Ericsson W508!
..White..
..ribbOn gugurlz..
..mr.Right oh!My Putera Katak!hee;)..
Yup.aku suka menjahanamkan Hp sendiri..
tapi macam cumil je kan...hehehee^_^

nOtahati : enjoy your Group! enjoy your Life!!!Persetankan apa orang lain cakap...yang penting saling percaya ye kawan-kawan...Saya kenal SAYANG saya.^_^
-->aku tak pernah ambil kisah apa orang nak buat...selagi orang tu tak kacau perjalanan hidup aku..tapi sekali orang jentik aku kau ingat aku nak diam ke?...aku benci mulut puaka..ye. aku tak adalah baik sangat..sebab aku manusia biasa...ada rasa sayang,ada rasa suka, ada rasa duka, ada rasa geram, ada rasa benci, ada rasa marah. kalau orang ingat aku tak reti marah..memang aku tak reti marah...tapi jangan cabar tahap kesabaran aku ok...Terima kasih kepada mereka yang cuba memporak-perandakan kami...tq so much..Hanya Tuhan sahaja yang boleh balas jasa baik anda...semoga anda dirahmati Allah! Amin.
tq untuk mak chik (Hana Hani/fb)
untuk candy ni...
saya suka sangat!!..^^

Blogger Templates

8 comments:

saya_arief said...

glamourous giler aksesori dye.

akiN aMar said...

arief: glamourous sgt ker?...hehee nampak serabut jer kan...tp cumill la..hee;D

kamarukom said...

perghh..trbukti anda mmg tggi gile nk mampus hahahaha..trkezuttt

akiN aMar said...

kamkom: hah.percaya pown akhirnya..hahhahaaa
sgt terkezut kan?...;p

kamarukom said...

haha tau xpe! tggi model ni kot~~
kalah nyah hahaha
hey g fotoshoot byk2 wokey! n join my contest tau!
btw dmm da ok blum?

akiN aMar said...

hahahhaaaa
xdela... tggi sbb kawan sume kecik2..hehee;d
olrait..boleh pkai gmbr oeg lain ek gak?...
demam dah ok..batuk gan seseme je xok2 lg..huhuu

kamarukom said...

haa bgus dh sihat!odaijini!
boleh je nk pkai..
tp jgn pkcik google punye sudah la ye :)
g tgk gmbr2 yg dh masuk tuh

akiN aMar said...

owh..yeke?
olrait...t akin skodeng2 blog kamo utk cr lebih ilham..ngeh3~;D