futSal extremPark ter-Baik!!!!

26 Februari 2011..
sekali lagi mencipta sejarah tersendiri..
apabila ia menjadi kenangan yang takkan aku lupa sampai bila-bila...
semangat ini lah yang aku nak!
aku happy dan sangat enjoy dengan korang semua..
DPM6A so awesome!!!!korang the BEST!korang terBAIK wok!!!
siyes!aku memang teruja...eh,silap!
sangat-sangat-sangat TERUJA ok!!!hee;D
seawal pagi...sedingin embun pagi..
aku dengan semangat yang sangat-sangat berkobar-kobar-kobarnya..
datang dengan cik wowot ke tapak kejadiaan..
Extrem Park, Shah Alam..
dimana perlawanan futsal antara kelas Jabatan Perdagangan akan berlangsung..
(sampai-sampai terus posing aku..hehe;D)
aku selaku leader..leader pompom gurlz je la kan..hehe
dengan harapan kami PASTI MENANG!!ngee;D
inilah anak-anak didik saya..anak buah gitu..hee
ok. tak!! Chik-Coach, Piqa-Kapten, Teare-Kapten II, Akin-Leader Pompom Girls, Are-Die Assistant POmpom Gurlz dan pompom gurlz tersayang aku yang lain.hee;D
ok semua ini poyos!!hehhehee;p
kami bersatu dalam menjatuhkan pihak lawan!!!!
grrr~(sambil tunjuk muke gangster!hee;p
kalah atau menang bukan tentangannya..
apa yang penting???!KERJASAMA!!!
ok..aku tak tahu la..
ni competition futsal ker..sesi photoshoOt..
banyak sangat snap picturenya..hehee;p
Team gurlz...DPM6A PASTI MENANG!!!!
Team boyz mana entah...dorang malu..xsuka tangkap gambar..ngee
ok tipu!aku yang tak nak masukkan gambar boy..hee;p
kami tak gentar!!;p POYO!!!
tam sun nyie tersosat..auww nyah..hee;p
aku suka gambar nie..
dengan darling i..EFA!!!^^
inilah semnagt-semangat DPM6A..
yup.aku tak main pon..
tolong jerit-jerit bagi semangat jer..hee;D

bila gurlz main boyz sorak..
bila turn boyz plak, gurlz plak la yang sorak!best!
ini BEST betul-betul..bukan tipu-tipu best!hee;D
apa?..kitaorang menang ke tak?..hee
dapat la masuk sampai semi-final..ok la kan...
tak ada rezeki nak menang...
tapi semangat DPM6A tu yang aku suka sangat-sangat-sangat..
susah nak dapat kat mana-mana...ngee;D

nOtahati : hope DPM 6A always together..korang alwayz dalam hati aku!i lap u'lll...ngee~;D
Blogger Templates

Comments

saya_arief said…
hebat la cik akin main futsal.
;p
forever love said…
wah..dah reti main futsal erk..bgs2..hihi
akiN aMar said…
arief: haha shenget!mane ade main..sorak jer..;p
akiN aMar said…
forever love: hehehe xdela reti sgt..reti sorak jer..ehhee;D
akiN aMar said…
honey: heee sgt seronok!!^^

Popular Posts