Gathering-SahabatBlogger-Shah-Alam [Part1]

Oh..pagi yang indah ini..
tersenyum sendiri..
ciap miap burung diluar jendela
seakan memanggil namamu...lalalalaa~
(ella : simbiosis)

Finally kan..dapat jugak aku join Gathering Sahabat Blogger kan kan kan..
15 Februari 2011/Selasa
aku sangat excited nak pergi sebab..
sangat-sangat-sangat teringin nak berkayak.
Almaklum. ceq orang kampung...
(Yea!!minggu ni balik kampung..jom2 follow ceq balik kedah..nghee;)
pum.pang.pum pang...
samapi jugak aku kat Tasik Shah Alam..
thanx kat akmalhilmi.com ambik aku dekat rumah..
pung.pang.pung.pang..
berkayak la aku sengsorang...
sebab excited sangat nak berkayak punya pasal!..
aku redah jer la labu..hee;D
budak syok sendiri..;p

dan saya jumpa kawan-kawan ini..best2!!^^

yeah!!saya berjaya...
ada style tak beb aku berkayak?hua3~;p

credit to : faten rosli(fb)
tq dekat fiqx-babyruth.blogspot.com jugak...^^
.......
after berkayak..
ada ice breaking kejap..
saya akinamar..
akinamar.blogspot.com
undilah lah saya!<-tak ada kena mengena pon.ok abaikan!hee;D
and then...
makan-makan-sampai-kenyang dan solat..
(happening sampai pening..;)
dan..dan...masa untuk WALL CLIMBING...Yea!!
lama kot tak berwall climbing ni..
last pun time....lupe la!!!hee;D
aku naik tiga kali..best dol wa cakap lu..
tapi time kali ke-2 aku panjat separuh je..ngee penat!
hurm, FLYING FOX!
mak tak naik pun nyah...
sebab tak ada sebab..hehee;D
korang semua BEST!!!!
aku je yang agak pemalu...ngee~
semoga kita jumpa lagi di lain kali ye..^^
siyes!!lepas tu satu badan aku sakit..
tak tahu punca sebenar..
sebab..balik je rumah...
cik Azie COMEL serang aku..
ekin,ekin..kita dah beli badminton!!!
(setelah dipakse oleh aku beberapa kali akhirnya beli jugak!hee;)
yeke?..mana-mana????!!!!
(sangat excited tau...)
Yea!!!bila beli?dekat mana?berapa harga?..bla.bla.bla..
(boleh pulak aku membebel kan..hee;)
eh.Yea!!! jOm-jom main!!...hahahha;p
(ok!gelak sorang-sorang)
lepas tu,aku terus pengsan!hee
ok tipu!..
aku kan macho...
tak apa..masih gagah..hehee
nak kurus+excited badminton baru..
so gua bedal main tali skipping jap(azie baru beli jugak)dengan cik mOdel aku..si wOwot..
sebelum turun main badminton!..
Azie-Azie jom posing dulu!!!hee;D
jangan tanya siapa menang..
kesian Azie!!hahaa
yela-yela!!aku ngaku, aku kalah..hehee;p
saje bagi chance azie menang,..haHAhaaaa;D
happy pulak kan aku kalah..hee
nOtablog : kawan-kawan rumah cakap..ekin ni,balik-balik dari gathering entah kenapa terus meroyan???hahahaa entah la...sebab tak sempat meroyan dekat gathering tadi kot..sebab saya si pemalu yang pendiam..ngee~;D sempat jugak la bergosip-gosip jap...soksek-soksek..pasal jodoh..pasal blogger-blogger..pasal aku naik wall climbing tak lepas...pasal pasal pasal lah kan...(biase la kan remaja..hee;D
Part 2 : aku just upload gambar je kut..kasi yang tak pergi jelous!hee tak la..saje untuk tatapan..insyaAllah la kan kalau rajin..hee^^

Blogger Templates

Comments

akmalhilmi said…
fewitttt2
aku ada
linkkn laaa
FiQx said…
wink2, fulawey, comel la gmbo kite dlm payong tu haha :P
Nour Akmal said…
hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html
bunga said…
cantik gambar rekat kat lamari tu..unik jer bunga tengok.
Cik Yana said…
Wah bestnyer gathering. Kalau cik yana sah tak join sebab I pemalu. Hahaha~
akiN aMar said…
akmal: heheee ;D

fiq: haha tgk la spe edit..ngee~;p

akmal: hehee insyaAllah..free2 nnt sy join ya..^^

bunga: hahaa itu yg ditengoknyer?..ngee edit la bunga uit.///;D

yana:hehee mmg la malu..tp redah jer..hehehee;D

Popular Posts