11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, February 07, 2011

si-BeautifuL

(sekadar gambar hiasan)


Pernah dengar tak manusia berubah sebab manusia lain?..
arghhh!!!ayat aku sangat formal dan aku sendiri tak paham...
maksudnya..kau frust!
dan nak tunjuk kat someone tu yang kau pun not bad sebenarnya...
hah..paham ke ye?..hee ;D

aku baru lepas tengok cerita Personal Taste!
ok.aku sekarang tengah giler korea..
makan tidur semua korea...
ye...cerita korea tak masuk exam..hee^^'

Personal Taste..
heroin yang nak berubah jadi someone yang more-more better than sebelumnya..
sebab someone yang dia suka..in LOVE!...

arghhh!!!kenapa dia tak suka aku?..
sebab aku tak cantik?...selekeh?!!!
arghhh!!! that why kita perlu..bertukar!!!
dari si selebet serabai..
jadi si beautiful..gorgeous mak cakap kau nyah...

yup.bila kau cantik..kau akan lebih confident..
and after tu tak perlu lagi nak pandang boyz yang buat hati kau hancur remuk berkecai tu..
sebab masa tu semua orang yang akan pandang kau...
yup.bila dah berubah..tak perlu pandang belakang lagi!...
find someone yang boleh menerima baik buruk huduh kita...OK!

nOtahati : warghhh!!lama tak main kejar-kejar...ada siapa-siapa nak main kejar-kejar dengan saya tak?..hee^^

Blogger Templates

6 comments:

azizie.com said...

menyukai seseorang boleh membuatkan menjadi bertambah cantik. :)

akiN aMar said...

azizie: yup.betul3..hee^^

mahirahnazlim said...

yg penting yakin dgn diri sendiri :)

dyah pinky! said...

bila kita cantik. mmg kita akan confident. hehe.

:)

good_boy said...

hahaha..korea saje..
yakin dgn diri sndri cik akin yg comel =)

akiN aMar said...

mahirah: yup!keyakinan plng yakin..hee^^

dyah: yup!saya cantik..hee;D

goodboy : hee mekasih...confident!sbb sy cumilll kan3...ngee prasan!^^