Adakah ini Vlog yang ComeL??!!!~ ^^'

ok...seperti yang sedia maklum..
sebelum ni kan aku ade gembar-gemburkan..
yang aku ada pergi PUTRAJAYA untuk shooting...
dan inilah hasilnya...
sebenarnya bukan shooting sangat pun tapi kira macam buat video la..
nak kata Vlog...yeke?..bukan la kan..
video ni sempena last sem untuk kami-kami pelajar DPM6A...
Politeknik Shah Alam..


Video ni telah disponsor oleh PUJANGGA STUDIO!!

Abang Rizal..

Terima kasih banyak-banyak...

memang satu pengalaman baru bagi saya..

BEST GILER!!^^'

ok..kalau blog aku ni tak ada gambar mesti tak sah kan kan kan...

so jom kita terjah apa yang patut..hee;D

ini..time mula-mula sampai Putrajaya..

semua mencekik dulu..ngee;D

so sweet je kan..
berkelah ditepian jalan..hee^^'
tak sah kan..
kalau tak ada gambar syok sendiri..hee;p
ok!after solat Maghrib...
pengambaraan bermula...
si jejaka..
sibuk tolong apa yang patut...
wah.tekun giler tu kununnya la..haha

si gadis plak..

kejanya posing je la..;p

mase untuk sedikit taklimat sebelum kami shoot..
cik wiwit muka berseri-seri u..hee;D
cek apa yang patut..
sebelum ke next destination..
next empat..sangat nice...
ini tempat aku shoot..;)
perasan YUNA 5minit jap..hee;D
ini charlie angle Malaysia..
dan...
penggambaran pon TAMAT.
start 9pm-2am
giler penat wa cakap lu...

macam-macam pe'el..
dengan si kucai..
jap-jap..panas la..lapar la...haus la,..
macam budak-budak..mengada tahu?!!!grr~;p
dengan sesat-sesat jalan lagi...
dan masa Malam Dinner MPG...
Pujangga Studio ada gak..
so kami ambil kesempatan untuk bergambar..^^'

eh,lupa nak bagitahu...
yang terlibat dalam video ini adalah..
si gadis : aku,wiwit,wawa,chik dan teare
si jejaka : din,shuk,kucai,alep
Arggghhh!!!!ops...kuss semangat!
terkezut mak nyah~ ingat kan hantu mak limah mana tadi..
rupe-rupenya...gambar sendiri..hahaa;p
kalau nak tahu apa jadi..
tunggu la next entry aku yaw..hee;p

last but not least..
TQ untuk korang semua yang sudi baca blog picisan ini..
THANK YOU sOo MUCH!!!^^

nOtahati : aku SAYANG korang semua...Muuuaaahxxxxxxxx~ ^^'

Comments

MMG BESH DAN CUTE...ORG NYER PON CUTE...
akiN aMar said…
mya: tq dear>>>...best kan kan kan..hee^^"
JkiNG said…
berbakat sume ni :)
suda tgk vid tu. best.
tapi korg cakap laju sgt. so, agak xjelas :)
akiN aMar said…
rifaiee: hee tq2..;D

honey: eh,yeke yunk?...nak i ltk subtitle ke?..hehe graw je..;p
munira sajuti said…
best gle la korang nye vid weyy,, ! nak pinjam jap, nak post kat FB ! hehehe,
akiN aMar said…
munira: hehee tq..sile2 la pinjam..^^
adzila said…
This comment has been removed by the author.

Popular Posts