11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Monday, May 02, 2011

Lepaking dekat Ice RoOm..

ok.pada 1 Mei 2011, hari yang sama aku pergi Opening MiNaz Boutique. after balik daripada MiNaz aku terus berdesub~ mesej chik ajak keluar pergi ice rOom...ingatkan nak ajak orang tu dating tapi orang tu kan busy..so aku pun teringin pulak nak makan aiskrim..teringat la pulak iceroom..

sebenarnya firstime ni, saja-saja buhsan tak tahu nak buat apa. tapi jenuh la pulak aku nak terangkan dekat chik tempatnya dekat mana la kan. kesian chik, jenuh memikir bila aku cakap dekat pinggiran batu caves, padahal dekat seri gombak ice roOmnya..muahahahaa~sebab alkisahnya la kan, aku ni yang sememangnya tak pernah ingat jalan. tapi sekarang dah ingat!hee;D
sampai-sampai, terus order..
tak menyabor!
ok,ini antara yang menjadi pilihan hati kami.
ok anda kena paham bila kita dah makan benda manis seperti icekrim or ABC ke kan.
kita kenalah menjaga kesihatan dengan meminum ice water sahaja.
sekian terima kasih.hee;D
Chicken Bologness Spaghetti
lama giler-giler tak makan spagetti kot! excited!!;p
Icekrim Tropicana Mixed Fruit
yummy~yummy~
hahaa muka tak boleh blah kan aku.
dah la gigi jong*** leh lak tayang..hee ade aku kesah.;p
chik. muka nak cumill je ;)
PEACE!!!
Terima Kasih bebanyak pada chik, kerana sudi spendtime dengan saya.
agak lama jugak la kan kitaorang lepak sini, gosip-gosip dari pukul 4.30-6.30 petang.
tq jugak pada diri aku sendiri sebab sudi belanja chik air hujan. hehehee;D
nasib kau tak demam kan, aku pun hampir demam. hee ^^'

7 comments:

hanizatul.amira.amran said...

wahhh seronok nye!
bile kite nak date ni yunk?

munira sajuti said...

ice room mahal tak? nak teraii la nanti ! hehe

akiN aMar said...

honey: hee tu la...jom la yunk bebile kte date..;)

akiN aMar said...

munira: xdela mahal sangat kowt..ok la.bawah rm10..hee try la..siyes sedap;)

SYAFIQAHSALEH said...

teringin nak makan kat cni..tapi tak pergi pergi lagi :)

SYAFIQAHSALEH said...

teringin nak makan kat cni..tapi tak pergi pergi lagi :)

akiN aMar said...

syafiqah: hee pergilah..icekrim dia best taw! ;)