11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, May 08, 2011

Melepas Rindu di Taman Layang-Layang

Sekarang ni, aku memang agak ke busanan gila lva kanduduk rumah ni.
so kebetulan cik techik roger-roger ajak aku lepak-lepak.
kepala memang tengah kosong, so tak tahu nak pergi mana.
fikir punya fikir, last-last chik ajak pergi Taman Layang-Layang, Kepong. aku ON je.
lagipun lama gila kut tak pergi sana, hirup udara segar. Biasa duduk Shah Alam hirup asap-asap kenderaan banyak la hee ;p
so tup tup tp dalam pukul 4.30 pm kami gerak.
Lepas ni korang jangan busan pulak tengok muka cik techik ni dalam blog aku ye. sebab dia je la paling dekat dan paling free pun hee;p

Sesudah sampai je dekat Taman Layang-Layang dalam pukul 5.00 pm.
so aktiviti pertama kami adala berjogging keliling tasik sampai kurus.
ambil masa agak sejam jugak la kan nak pusing tasik tu.
kalau dah sejam berjogging tak kurus-kurus tak tahu la kan nak cakap apa.hee
terasa sangat-sangat kurus kot! tapi tiba-tiba tekak terasa haus pulak.
so aku batai la air sejuk, sengkuang dan aiskrim semua la.
mak aihhh! cancel kurusnya!!hahaa;p
ini bukan hana tajima ye.
sila jangan terkeliru.
ops.terlebih sudah..haha;p
hahaa excited tak aku main layang-layang??!!!~;p
gaya orang power ni..
jangan main-main, power sangat..power lari-lari je la..hahaa;D
ni pulak muka budak mintak penampor..haha;p
aku pun sebenarnya tak paham macam mana shawl aku boleh terjadi macam ni.
first datang shawl aku macam yang bawah ni, last-last terus ter-bertukar..hahahahaaa;)
(sekadar gambar contoh)
hah!kan kemas sikit. baru rupa orang..hee;p
tapi, memang best la. main kejar-kejar dengan chik. eh,main layang-layang.
walaupun layang-layang ni agak dogil(degil) jugak la kan. degil!sebab tak nak naik-naik.
penat aku berlari dari depan padang sampai hujung padang dengan chik. kehulu kehilir kehulu kehilir la kan. tak naik-naik jugak..hampeh tol!;p memang banyak lari banyak gelak la kan. sampai akhir tak naik-naik dengan steady jugak. tapi naik kejap-kejap jugak la kan.tak ada la tak naik kan. eh,bahasa apa aku guna ni?? hentam la! hee^^

nOtahati : lepas ni, teringin nak pergi mancing pulak. mancing ikan bukan anak-anak ikan ye..hee;)

No comments: