11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Tuesday, May 17, 2011

Tak Fikir Panjang Sebelum Bercakap..

Manusia ni kadang-kadang tak fikir panjang sebelum bercakap kan. Aku pun sometimes macam tu, tiba-tiba bila tersalah cakap rasa macam nak sepak je mulut sendiri. Macam mana la aku boleh cakap benda yang tak terniat pun nak cakap. adeh!

For me give and take itu penting. Sekali tak ada give and take aku tak kisah pun. Just never ever la kan, cakap dengan aku apa-apa. Ini tak dolpoh empat jam meroyan sana-sini tak tentu arah. Fine. Just lain kali fikir doploh enam kali dulu sebelum bercakap ye.

Orang memberi kita merasa, orang berbudi kita berbahasa. (tiba-tiba teringat iklan TV)

Sekian Terima Kasih.

nOtahati : Ini kata-kata untuk diri sendiri jugak ni.hee

No comments: