11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, May 18, 2011

Tanjoubi omedetou! Chik..

誕生日おめでとう

Tanjoubi omedetou!!!

(HAPPY BIRTHDAY!)

17 Mei 2011, Ruhana Bt Bakdin telah berjaya berusia 21 Tahun. Yea!!!

Alhamdulillah, walaupun segala Plan yang dirancang tidak menjadi tetapi Plan yang last menjadi jugak. Iaitu plan untuk meraikan birthday Chik, aku plan nak pergi Bukit Cerakah, Shah Alam main basikal sebenarnya. Tetapi malangnya hujan turun mencurah-curah dengan lebatnya tanpa memberi peluang untuk kami bersuka-ria. Aku pun keluar rumah agak lambat la kan disebabkan beberapa hal yang tak dapat di elakkan.

Fikir punya fikir last-last kami pergi Karaoke je. Menyumbangkan suara yang sedia sumbang ni!! hehehee^^ Suara aku paling-paling tak sedap kut! dah la suara besar!! maluwww mak tau nyah! ;p

macam comel je kan kan kan. hee
dah macam sambut Birthday budak 12tahun je ;)
Sweet Twenty-one, Nur Kechik!! :)
Kek yang sangat comel!
alolorh, sweet tak? sweet tak? sweet kan kan kan hee ;)
Disebalik belakang tabir : Terima Kasih Kamal Hamid!! :)

Chik, Semoga kau panjang umur dan dimurahkan rezeki. Ingat! ekau tu dah besar, lepas ni eden kona trick ekau sebagai orang bosar la yo. Tapi ekau kona trick den macam budak-budak lae lo sobab den kocik lagi yo.hee Semoga kito samo-samo berjayo hingga ke Puncak Menara Gading. dan tak lupo jugak semoga ekau copat-copat dipertemukan jodoh. Eden tak nak langkah bendul.hee ekau pilih jo yang mano satu berkenan nanti eden tolong pilih kan.. kalau ekau nak yang kocik, Afiqmon ado untuk ekau, kalau ekau nak yang mudo, Azauddin adek den bukan adek den ado untuk ekau kacak lae tu dan lae satu yang dopan mato ni hah, alarh yang buat peace tu hah, den tak mau cakap lobih-lobih. tapi kalau si nepal tu jugok yang monjadi pojaan hati ekau nanti den tolong kaba dokek apaknya la yo. Kira jadilah!heheee (apa aku merepek ni! tak kira nak merepek jugak! orang lain tak faham tak apa, yang penting ekau paham kan chik?..hee;)
nOtahati : maaf la yo orang-orang Nogori Sembilan eden pinjam bahaso jap.hee ^^

3 comments:

kamarukom said...

eh eh...pandai ckp jepun ni eh!! okey tggu brday kite plak..sambut skali plak jomm hahak

shark said...

meriah btuil:)

akiN aMar said...

kamal : hahaa eksyen je ni..hee;p owh..xdehal...jom~ hee;h..;D

shark : meriah sungguh kan kan kan..kanal2 rebina biase la..hee;)