11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Wednesday, June 08, 2011

Arigatougozaimas Kamaru Kom!

#Entry Khas ni.
(sorry kamal, tercuri gambar;)

Agak terlambat tapi nak cakap jugak!hee Terima Kasih banyak-banyak dekat Kamal sebab tolong betulkan apa yang tak betul dengan blog ni. Kalau korang perasan sebelum ni ada jugak la kan seminggu dua aku tak updated blog and tak approved komen-komen semua. cet! bunyi macam ramai je orang komen padahal...tentt~haha gasak la!

Sebenarnya blog saya berlaku sedikit masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan, ok salah sendiri jugak. hehe nasib ada yang offer diri nak tolong hehe TQ so much ya! ;D

So untuk berterima kasih, terimalah handmate yang tak seberapa dari saya walaupun tak berapa nak lawa la kan biasela buat sendiri.heheee and i have another one for you, bila-bila nanti tuntut la ye. tak pun, please leave your address ok. heheee:)
Sekali lagi Arigatougozaimas KAMAL!! ^^

No comments: