Majlis Akad Nikah

Assalamualaikum..
ni sebenarnya sambungan entry sebelum ni, yang aku pakai dress pengantin tu.
menimbulkan kontroversi jugak rupanya. hehe
lagi-lagi bila aku pakai inai, pakai cincin dan tiba-tiba pakai dress pengantin. hehe
saje gimik je la tu.;p
sebenarnya itu baju nikah makcik bongsu saya yang tersayang, Bik Ana.
Majlis Akad Nikah yang berlangsung pada tanggal 03 Jun 2011 di Kuala Ketil, Kedah.
Sebelum majlis bermula, apa lagi rewang beramai-ramai la.
aku hari Khamis dah balik kampung nak rewang sekali gitu..hee;)
usia bukan penghalang...
so sweet je budak-budak ni tolong potong daun pandan.;)
ni namanya semangat jiran tetangga.
inilah suasana bila orang kampung ramai-ramai tolong rewang:)
ok.ini mak andam partime.hehe
operate mata bagi pengantin tak rabun sikit.ngee~ ;D
aku tolong pakaikan contact lens je kut..hehehee
Makeup by Baby
Primadona ape entah nama kedainya dekat Sungai Petani kedah.
murah kut pakej kahwinnya bagi aku.
makeupnya pun cantik la kan bagi aku,
Like this Picture!:)
dup dap dup dap
tunggu pengantin lelaki akad nikah
Alhamdulillah..sekali lafaz je :)
disebalik tabir.semua orang-orang kuat ni. ;)
Tahniah Bik Ana semoga kekal hingga ke akhir hayat.
Buat Cik Faizal, jaga Bik Ana baik-baik ya ^^
Last but not least,
miss my baby!!!LUTH ZIDANE..
rindu sangat-sangat anak mama sorang ni.
dia sangat-sangat comel!mata bulat, sangat baik dan tak banyak ragam.
Anak Pak Abu, diaorang baru pulang Malaysia setelah 3tahun menetap di Paris. ;)
Ini pula NUR IMAN HIDAYAH.
seorang yang pendiam, tapi sebenarnya banyak cakap.
mati-mati aku ingat tak pandai cakap lagi.
aleh-aleh dengar dia cakap dengan mak dia.;)
COMEL!!!

kali ni aku balik kampung banyak budak-budak comel!!saya suka sangat-snagat!!
Lagi seorang ada budak nama HADIF, anak Bik Ainun yang dah lama aku aim dan dia sangat-sangat aktif.pagi-pagi buta dah bising-bising suara dia dekat luar rumah. Tak padan dengan kecik!hehee tapi cumill!!!grrr~ GERAM!!;p

nOtahati : tunggu la next entry pasal Majlis Perkahwinan Bik Ana pulak ye. Gambar semua credit to Along Safura :)

Comments

Cik Suheela said…
cantiknya baju pengantin tu!! ;)
akiN aMar said…
cik suheela: cantik kan!saya pun suke baju tu...t kahwin nak baju mcm tu jugak!hee;)

Popular Posts