11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Tuesday, June 07, 2011

Perhimpunan Sejuta Belia, Putrajaya

28 Mei 2011 punya cerita..
ok.aku tahu agak lambat untuk aku post pasal benda ni tapi aku nak post jugak!tak kira! tak kira!!tak kiraaaa!!!hehehee;p
last last last week aku telah berjaya menghadirkan diri ke sini.
tapi tujuan utama kami ke sini adalah menemani SHUKRI BINCUT mencari kerja!
Dia bawak 30 salinan Resume tahu?hebat bukan?..hehee
Yeah!!saya sangat suka mencari kerja di Putrajaya. (padahal nak jalan-jalan hee;)
antara rombongan cik kiah yang join~
cik akin, Nur Kechik, Waniey Zainal dan Shukri Bincut
muka masing-masing muke excited!!!
berpusing-pusing gak la kitaorang kan cari tempat ni..:)
ececeh. ade gaya tak kami??!!!!
(baik cakap ada!!!grr~->sambil buat muka gangster!)
perghhhhh!!!this is my new car.
siapa-siapa nak tumpang bagitahu ye.heee POYOS!!;p
hahaaa banyak main yer kau shuk!
masa yang di nanti-nanti iaitu ke booth MyTV3
Shuk join game yang diaorang buat, dapat hamper dan t-shirt sehelai.
Wanie lak jawab soalan dapat 2 pas akhir Mentor. best kan kan kan ;)
ops.this is not my boyfie yer.
Inilah Apek (Syazwan Zulkifly), alarh yang dalam cerita juvana tu.
Juvana yang sedang menjadi fenomena remaja-remaja kini. (patut la aku tak tengok, sebab aku dah tak dewasa. tentt~)
Ini firtime aku bertentang mata dengannya dan mengetahui kewujudannya.hee
kesiankan orang yang macam aku ni yang busy sangat-sangat tanam anggur sampai tak tersempat nak tengok TV.heheheeee Layannn~~
Apek boleh tahan manis la kan, tapi aku masih musykil kenapa nama samaran dia dalam JUVANA Apek? muke nak kata macam cina rasanya tak. hee HENTAM la~ kata pun nama samaran hee;)
ok.dah penat jalan-jalan round-round masa untuk pulang..Yea!!! kaki sudah mahu patah dah berjalan banyk-banyak sangat hee:)

9 comments:

Rtp Farra Arisha said...

:))) nampak best je, mesti happening sgt2 kann.

Hanisah Sharip said...

nampak seronok !
ekin makin cantik :)

akiN aMar said...

rtp farra: hee yup!sgt-sgt happening...best!:)

anis: mmg seronok sgt!seronok berjalan la..cuci2 mata..heheee tq dear..kamo jugak makin cumilll!!^^

^_^kimchi said...

bestnye...!!
rasa mcm nak pegi tapi umah jauh sgt.haha..sedih lak

akiN aMar said...

kimchi : hee yeke?..umah katne 2?..;)

akiN aMar said...

xpe..len kali ye kimchi ^^'

HaNa Hani said...

ehh..apek!!
okeh xtgk juvana pown
tgk eklan jee
^_^

hanizatul.amira.amran said...

ekin pegi hari ape ri tu?
awat x jumpe :)
ermm apply keje x kt sana?

akiN aMar said...

hana hani : hahaha ok la 2 tgk iklan..;p

honey : pergi hari sabtu la yunk..kamo pergi bile?..hee xapply pun,teman kwn je.hehehee;)