11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Sunday, July 17, 2011

New and Bundle Clothes HERE!!

Assalamualaikum,
Haiiii geng!!!


Aku ada baju-baju, shawl dan lain-lain yang dah lama beli tapi ada yang tak pernah pakai, baju lama-lama yang masih elok yang jarang dipakai untuk di lelong-lelong-lelong. (sebab saya ni suka shopping!! tapi tu la bila dah beli tak pakai-pakai hee;)




Code : AA1(Dress grey line pink)
Price : RM24
Size : Free Size
(SOLD TO EISHA)


Code : AA2 ( Dress hitam labuh)
Price : RM26
Size : Free Size
(dress labuh, pernah dipakai sekali)


Code : AA3 (cardigan putih half)
Price : RM17
Size : Free Size
(SOLD TO SELLA)


Code : AA4 (dress purple)
Price : RM25
Size : Free Size
(SOLD TO AZLIN)


Code : AA5 (dress putih bunga pink)
Price : RM18
Size : Free Size
(SOLD TO AMALINA)


Code : AA6 (dress kotak-kotak)
Price : RM15
Size : Free Size
(SOLD TO AMALINA)


Skirt labuh sampai kaki(hitam bunga pink)
Code : AA7
Price : RM25
Size : L/M
(tak pernah pakai)


SHAWL - gabungan ropol2 n xropol( xreti nak explain).
Code : AA9
Price : RM10


Code : AA8
Price : RM10
Size : Free Size
(pernah dipakai beberapa kali)






Kalau korang berminat boleh la :-

i) PM aku dekat facebook aku : http://www.facebook.com/akin.amar

ii) Contact : 019-3733928

ii) email : akin_amar@ymail.com

NAMA :
NO HP :
EMAIL :
ALAMAT :
KOD BARANG :

Terma dan Syarat :

1.Kebanyakkan barang dekat sini adalah barang yang dah lama beli tapi tak pakai and barang-barang yang hanya dipakai beberapa kali.

2. Barang yang sudah dibeli tidak boleh dipulangkan atau ditukar.

3. Harga tidak termasuk harga penghantaran (Pos).

4. Hanya menggunakan Pos Laju : RM 6 (Sem) , RM 8 (S&S)

5. Barang akan dipos antara Khamis atau Jumaat. (Penghantaran bermula minggu depan 21/22 Julai 2011)

6. Bayaran adalah melalui akaun Maybank :
162478-171432 (NUR ASYIKIN BINTI OMAR).

Thanx korunk!!~ ^^


Notablog : Apa-apa email ok. :)

4 comments:

kim heeruul said...

buat bisness la plak..hehee..
semoga jualan hang laris.amin..^^

seyla arvineyla said...

mcm mne nk bli @ nk bOoked?

akiN aMar said...

kim : hehee nak tmbh pendapatan..tq2..:)

akiN aMar said...

seyla : kamo leh contact my no la dear..dkt entry ada la..cuba u tgk blk..ade no hp and email i..:)