11/11/2014 - When you finally LETGO of the past, something better comes along. :)

Saturday, July 09, 2011

"No Colour, No Life Makeup Contest"

Assalamualaikum.
Hai geng..

Hari ni, oleh kerana ada orang 'bersih-bersih jalan', so semua perancangan aku agak tergendala. Aisehman! duduk rumah tak tahu nak buat apa, so godek-godek blog, facebook and seangkatan dengannya, and lastly i found this; "No Colour, No Life Makeup Contest" by IAN SHAM.

Macam best ok!
Klik-klik for more info ya : "No Colour, No Life Makeup Contest"

and i choose this category :

2nd Category
Anybody for those who like to do a makeup…senang cerita mekap diri sendiri.


50 LUCKY CONTESTANT for each category will get through for the 1st stage &
the THEME for the 1st stage is “

CLASSIC”



Inilah gambar yang di pertaruhkan. Lama rasanya tak makeup-makeup ni, rindu-rinduan lak tetiba. selalunya ada orang yang aku nak conteng-conteng muka dia, kali ni kena conteng-conteng muka sendiri dengan makeup pulak.hee redah je~^^'

dengar-dengar ada vote like-like but aku pun tak sure, tapi kalau bab like-like ni memang aku agak lemah sebenarnya sebab aku tak punya pengaruh yang besar untuk ramai orang like.hee ;D



2 comments:

Far8 budak baik said...

hahaha
tu ar kita same..
duk rumah je..
pdhal bukan KL pun..ngahaa..
gudluck..makeup lah tebal lagi=p

♥e'in♥ said...

good luck dear! :)